Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξαφνιάστηκε και έδειξε ενοχλημένη η Jane Fonda όταν την ρώτησαν αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Ξαφνιάστηκε και έδειξε ενοχλημένη η Jane...

Ήταν καλεσμένη σε Αμερικάνικη εκπομπή μαζί με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Το «Our Souls at Night – Οι Ψυχές μας τη Νύχτα» σε σκηνοθεσία του Ριτές Μπάτρα όπου οι αειθαλείς σούπερ σταρ του σινεμά Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα ξαναέσμιξαν στη μεγάλη οθόνη, σε ένα ρομάντζο ανάμεσα σε δύο μεγάλης ηλικίας ανθρώπους σε μία επαρχιακή πόλη του Κολοράντο που ζουν μόνοι έχοντας χάσει τους συντρόφους τους, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 29/9/2017 στο Netflix αλλά και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της προώθησης της τρυφερής ταινίας που βασίζεται στη νουβέλα του Κεντ Χαρούφ, και έχει πάρει καλές κριτικές, η 79χρονη σταρ Τζέιν Φόντα ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 27/9 στην τηλεοπτική εκπομπή Today στο NBC.

Η παρουσιάστρια Megyn Kelly όπως φάνηκε και στον αέρα της εκπομπής, κατάφερε μάλλον να εκνευρίσει σε μία στιγμή την θρυλική και αγέραστη θα λέγαμε, ηθοποιό, με μια μόνο ερώτηση. Στο στούντιο μαζί με την 79χρονη Φόντα ήταν και ο 81χρονος Robert Redford.

H Megyn Kelly όπως αναφέρει η ανάρτηση του lifo.gr, προσπέρασε κάπως βιαστικά τα νέα και τις ερωτήσεις για την ταινία «Our Souls at Night» (το φιλμ είχε κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του πριν ένα μήνα στη Κινηματογραφική Μόστρα της Βενετίας παρουσία των 2 σταρ που τιμήθηκαν για το σύνολο της καριέρας τους), και απευθυνόμενη στην Jane Fonda τη ρώτησε ευθέως για την σχεδόν αψεγάδιαστη εμφάνιση της και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Έχεις υπάρξει παράδειγμα για όλους μας σχετικά με το πώς είναι να μεγαλώνει κάποιος όμορφα, με δύναμη και χωρίς να δείχνει απολογητικός», είπε η Kelly στη Fonda. «Έχεις παραδεχτεί πως έχεις κάνει πλαστικές, κάτι που θεωρώ πως είναι υπέρ σου. Φαίνεσαι καταπληκτική. Διάβασα όμως πως δεν είσαι περήφανη που παραδέχτηκες πως έχεις κάνει πλαστικές. Γιατί όχι; Γιατί το είπες αυτό;».

Η Jane Fonda έδειξε αμέσως το ξάφνιασμά της και στη συνέχεια φανερά δυσαρεστημένη της είπε, «Θέλουμε πραγματικά να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, τώρα;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight