Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζονται τα συσσίτια προς τους μετανάστες - Ομορφες στιγμές προσφοράς, πίσω από την Ακτή Δυμαίων - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνεχίζονται τα συσσίτια προς του...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Η Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ήταν μια ακόμα ημέρα σισιτίου για δεκάδες μετανάστες που ζούν, κινούνται στην παραλιακή και διαμένουν κυρίως στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου. Η αρμόδια υπηρεσία του κοινωνικού οργανισμού της Πάτρας, αθόρυβα και ανα δύο ημέρες προμηθεύει αυτούς τους ανθρώπους -που δεν έχουν άλλο τρόπο να εξασφαλίσουν λίγο φαγητό- με τα βασικά. Λίγο ψωμί, ένα γεύμα και λίγα αποθέματα για δυο ημέρες. Μέχρι το επόμενο συσσίτιο.

Η διαδικασία. Χέρι χέρι. Μια σακούλα με λίγο ψωμί και κάτι να γεμίσουν το στομάχι τους. Φαγητό που μαγειρεύεται καθημερινά και προορίζεται για τους αδύναμους πολίτες που ζουν στην ευρύτερη περιοχή.

Οι μετανάστες με ηρεμία και ένας ένας, παραλάμβαναν και την Τετάρτη το μεσημέρι το φαγητό που τους έδιναν οι άνθρωποι της κοινωνικής υπηρεσίας, λέγοντας άλλοτε στα ελληνικά ένα "ευχαριστώ" και άλλοτε στα αγγλικά "thank you" αναγνωρίζοντας την προσφορά που τους γίνεται.

Στη συνέχεια όλοι μαζί ή μεμονομένα ο καθένας - σε διάφορα σημεία του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλος, απολάμβαναν το φαγητό τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις