Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Νίκη στο τελευταίο φιλικό για τον ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Νίκη στο τελευταίο φιλικό για τον ΠΑΟΚ

Ο «δικέφαλος» επικράτησε της Καρπός Σολόκι με 98-83

Με νίκη ολοκλήρωσε τα φετινά φιλικά προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του βορρά επικράτησε της Karposh Sokoli με 98-83 στο “PAOK Sports Arena”.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασε το προβάδισμα του μόνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν η Karposh Sokoli προηγήθηκε με 42-46. Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο τρίτο δεκάλεπτο όταν έτρεξε ένα επί μέρους σκορ 32-12 και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, καθώς εκτός αγώνα έμειναν μόνο οι Owen Klassen και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Καναδός σέντερ συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για την κάκωση που τον ταλαιπωρεί στο δεξί του γόνατο, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ είναι σε διαδικασία αποκατάστασης μετά την επέμβαση κοιλιακών προσαγωγών στην οποία υποβλήθηκε.

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 42-46, 74-58, 98-83

ΠΑΟΚ: Dillard 9 (1), Χρυσικόπουλος 11 (1), Krubally 8, Κόνιαρης 9 (1), Καρράς 4, Τσόχλας 4, Γιανναράς, Μαργαρίτης 16 (1), Ζάρας 15 (3), Καραμανώλης, Triche 13 (1), Jones  9

Karposh Soloki: Collins, Jakimovski, Brown 16 (2), Sokolov 3, Nikolovski 20 (4), McFadden 10 (2), Delic 15 (3), Comagic 16 (1), Giurovski 3 (1)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Τρίτη θέση για τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Προύσας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports