Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κ. Κατσουράνης: "Θα γίνουν πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει στην πόλη"

Κ. Κατσουράνης: "Θα γίνουν πράγματα...

Σε ότι αφορά τις υποδομές της Παναχαϊκής

To πλάνο λειτουργίας των Ακαδημιών της Παναχαϊκής, παρουσίασε ο Φώτης Παπαπαναγής, καθώς και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος τόνισε ότι σε πέντε χρόνια στόχος είναι η ομάδα να έχει 15 Πατρινούς στη σύνθεσή της.

Πρώτος τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου πήρε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τον Φώτη Παπαπαναγή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Επίσης δήλωσε ότι η διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί και ότι περνά από το χέρι της για να του παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες δουλειάς

Στη συνέχεια ο Κώστας Κατσουράνης,δήλωσε: "Ξεκινήσαμε από πέρυσι έναν αγώνα, με τον οποίο στοχεύουμε στα παιδιά. Θέλουμε να φτιάξουμε ανθρώπους και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Μεγάλος στόχος είναι μέσα στην επόμενη πενταετία να έχουμε 15 Πατρινούς παίκτες στην πρώτη ομάδα.

Με την διοίκηση δίπλα μας, σε οργανωτικά θέματα και αγωνιστικούς χώρους, θα γίνουν πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει στην πόλη".

Τελευταίος μίλησε ο υπεύθυνος των ακαδημιών Φώτης Παπαπαναγής, ο οποίος ήταν 8.5 χρόνια στον Ολυμπιακό: "Είμαι εδώ για να υπηρετήσω το όραμα του Κώστα Κατσουράνη, τον οποίο θέλω να τον συγχαρώ Αν γυρνούσαν όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα που τους ανέδειξε, θα είχαμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο Το όραμα του Κώστα έχει γίνει και δικό μου από τον Αύγουστο. Στόχος μας είναι μία ακαδημία σύγχρονη σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δημιουργώντας σωστούς χαρακτήρες που θα στελεχώνουν την πρώτη ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Άλλαξε η ώρα για το φιλικό με την ΑΕΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports