Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προγνωστικά στοιχήματος Europa League για σήμερα 28/09

Προγνωστικά στοιχήματος Europa League γι...

Διαβάστε αναλυτικά

Αστάνα-Σλάβια-Πράγας:

Το προσπάθησε η Αστάνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ, στην Ισπανία, αλλά τελικά έχασε με 3-1 και μαζί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχουν βαθμό. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Τάραζ, είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Καϊράτ, αλλά έχει 3 αγώνες λιγότερους.

Απόντες ο εξτρέμ Κλάινσχεσλερ και ο επιθετικός Ντεσπότοβιτς, αμφίβολος ο μέσος Γκράχοβατς.

Βρήκε ένα γκολ νωρίς η Σλάβια Πράγας, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη συνέχεια κατάφερε να το κρατήσει, μαζί με την Βιγιαρεάλ στην κορυφή του ομίλου. Στο πρωτάθλημα γκέλαρε 1-1 εκτός έδρας με τη Ζλιν, είναι 3η και στο -1 από την 2η Όλομουτς.

Λείπει ο μέσος Ντάνι.

Πρόταση στοίχημα: Η Αστάνα είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και χάρη στον τεχνητό χλοοτάπητα, τρέχει καλό αήττητο σερί εκεί. Η Σλάβια ξεκίνησε νικηφόρα, αλλά φέτος στο πρωτάθλημα δεν είναι καλή και εκτός έδρας έχει τις δυσκολίες της, κρατάμε σαν προγνωστικό τον άσο.

Πλζεν-Χάποελ Μπερ Σεβά:

Τραγική η Πλζεν, έχασε με κάτω τα χέρια 3-0 από την Στεάουα στη Ρουμανία και μαζί με την Λουγκάνο, έμεινε χωρίς βαθμό. Περίπατο κάνει στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην κορυφή και στο +7 μετά το διπλό 2-0 στην έδρα της Μπόλεσλαβ.

Λείπουν ο στόπερ Χούμπνικ, ο μπακ Λιμπέρσκι, και οι μέσοι Πίλικ και Τσέρμακ.

Έδειξε την ανωτερότητα της η Χάποελ Μπερ Σεβά και κέρδισε με 2-1 την Λουγκάνο εντός έδρας, ισοβαθμεί με την Στεάουα στην κορυφή. Γκέλα το Σάββατο στο πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Χάποελ Χάιφα, ισοβαθμεί με την Μακάμπι Νετάνια στην 4η θέση.

Λείπουν ο στόπερ Μιγκέλ Βίτορ, ο μπακ Μπίτον και ο Μπεν Σαχάρ.

Πρόταση στοίχημα: Να δείξει το πρόσωπο που έχει στην Τσεχία και στην Ευρώπη επιθυμεί η Πλζεν, που θέλει τη νίκη για να μην μείνει πίσω. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος όμως οι Ισραηλινοί, που  έχουν ποιότητα σαν ομάδα και τα τελευταία χρόνια έχουν αξιόλογη πορεία εκτός συνόρων. Κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για Europa League και αναλύσεις αγώνων στοιχήματος από το Cleverbet.eu

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports