Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Η ΓΙΑΦΚΑ επιστρέφει πιο δυναμική και ανανεωμένη από ποτέ! - Αυτή την Παρασκευή με ένα special event!

Η ΓΙΑΦΚΑ επιστρέφει πιο δυναμική και ανα...

Join the night revolution!

ΓΙΑΦΚΑ presents: II We are Back II
Σπύρος Παγιατάκης-Pills For Headache-Andy S
Παρασκευή 29/09
Έναρξη: 23:00
Είσοδος Ελεύθερη

Επιστρέφουμε. Δυναμικά. Παρασκευή 29/09. Μ'ε ένα μεγάλο party. Με επιστροφές αγαπημένων προσώπων κι υποδοχή καινούριων.

Ο αγαπημένος Spyros Pagiatakis, οι σταθεροί Pills for Headache (Christos Sotiropoulos & Leonidas Geranios) κι ο νεοεισελθών Andy Es θα αναλάβουν τους ρυθμούς της πρώτης Παρασκευής!

O Σπύρος Παγιατάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στα 70’s, μεγάλωσε με τις μουσικές των 80’s, έκανε clubbing με τις μουσικές των 90’s, ενώ στα 00’s προσπάθησε να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει ένα μόνο μουσικό είδος που του αρέσει! Η ραδιοφωνική του πορεία ξεκίνησε το 1989 με το ξεκινήματα του ΚΛΙΚ FM. Aπό τον ΚΛΙΚ FM στο Nitro, ένα σύντομο πέρασμα από τον Galaxy, μια στάση 10 χρόνων στον Best 92,6 και τα τελευταία χρόνια στα μικρόφωνα του En Lefko 87,7! Ως Dj ξεκίνησε το 1989 παίζοντας μουσική σε rock clubs και αργότερα σε πολλά από τα μεγάλα clubs της Αθήνας ανάμεσα τους το Camel Club, το Club 22, το ιστορικό Mo Better και τα τελευταία χρόνια το Χοροστάσιον Club. Είναι δημιουργός 3 επιτυχημένων concept συλλογών (Under The Milky Way, Time is Time was Time is not και Travel Without Moving. Στον ελεύθερό του χρόνο ταξιδεύει και ασχολείται με την μαγειρική κάνοντας food blogging έχοντας για πειραματόζωα όλους τους φίλους του!

Ο Χρήστος Σωτηρόπουλος κι ο Λεωνίδας Γεράνιος γεννήθηκαν στην Πάτρα. Ασχολήθηκαν κι οι δύο με τις θεωρητικές επιστήμες και λάτρευαν από μικροί τη μουσική. Ο Λεωνίδας έμεινε ακροατής ο Χρήστος έφτιαξε μπάντα. Είναι ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας των b-sides. Γνωρίστηκαν το 2006 (ο Χρήστος ήταν αρχισυντάκτης του Λεωνίδα). Χάθηκαν για κάποιο διάστημα μέχρι το 2010 που ξαναβρέθηκαν έχοντας αρχίσει πια να παίζουν ως resident dj στα ίδια νυχτερινά μαγαζιά της πόλης κι έκτοτε είναι αχώριστοι φίλοι.
Τους αρέσουν τα burger κι οι φούρνοι, είναι φανατικοί με την indie και τη ροκ, από κοινού κρυφοκοιτάζουν τη disco και την ηλεκρτονική, τσακώνονται για τη reggae, μα πάνω απ´ όλα τους αρέσει να παίζουν μουσική μαζί (κι όταν τελειώνει το βράδυ να τρώνε).
Από τον Νοέμβριο του 2105, αφιερώνουν τα βράδια και μεγάλο μέρος της ημέρας τους στη ΓΙΑΦΚΑ, όπου μοιράζονται τα decks κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Andy S είναι ο resident dj των πολύ επιτυχημένων "Sunday Sessions" parties, στα οποία έχει φιλοξενήσει τους καλύτερους house djs της χώρας. Έχει συμμετάσχει σε events με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής, ενώ το 2016 έπαιξε στο Odyssia Festival στο οπόιο εμφανίστηκαν ονόματα όπως ο dj Harvey, Francois K, Gilles Peterson, Joe Claussel και περίπου 70 καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο.

Andy Es welcome!

ΓΙΑΦΚΑ presents: II We are Back II
Σπύρος Παγιατάκης-Pills For Headache-Andy S
Παρασκευή 29/09
Έναρξη: 23:00
Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 698 2948611

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life