Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις 14 Οκτωβρίου το TEDxPatras 2017 - Στους ομιλητές και ο Δρ. Σάββας Χειρίδης

Στις 14 Οκτωβρίου το TEDxPatras 2017 - Σ...

Στο Royal - παλιό Πτωχοκομείο

Το TEDxPatras 2017 πλησιάζει και ως γνωστό, θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου 2017 στο Royal – παλιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων.

Φέτος, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μοιραζόμαστε "στιγμές - Moments" που αξίζει να διαδοθούν, να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης ή/και να προβληματίσουν.

Οι ομιλητές θα είναι η Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, ο Δημήτρης Μπουραντάς, ο Σάββας Χειρίδης και η Άννα Παντελιά.

Η Φωτεινή Κωνσταντοπούλου ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως αστυνομικός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Στον ελεύθερό της χρόνο βοηθάει τους ήρωες των ιστοριών της, πότε στις ζαχαρένιες και πότε στις αλμυρές αποστολές τους. Ξετρελαίνεται με τα παραμύθια σαν παιδί· σαν έφηβη ταξιδεύει πάντα με πυξίδα το όνειρο. Ξεκίνησε να αποτυπώνει τις εικόνες και τα συναισθήματα που αποκόμισε από τα ταξίδια της στο πρώτο της διήγημα με τίτλο «Στιγμές».

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Management, καθώς και Διευθυντής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων στο ΟΠΑ. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά ενώ παράλληλα έχει συγγράψει 10 βιβλία. Στη σκηνή του TEDxPatras 2017, o Δημήτρης Μπουραντάς θα αναφερθεί στα κρίσιμα γεγονότα που σημαδεύουν τη ζωή μας, τα οποία είναι κυρίως αποτέλεσμα των σωστών επιλογών που κάνουμε σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής μας.

Ο Δρ. Σάββας Χειρίδης είναι ένας από τους πρώτους χειρουργούς που εκπαιδεύθηκαν στη Ρομποτική Χειρουργική στην Ελλάδα. Στις 14 Οκτωβρίου θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της πρώτης του επαφής με τη συναρπαστική τεχνολογία της Ρομποτικής Χειρουργικής, τη διαδρομή του στη σκληρή εκπαίδευση της Χειρουργικής, τις επιτυχίες, τις απογοητεύσεις, καθώς και τις συνεχείς προκλήσεις στο χώρο του ρομποτικού χειρουργείου.

Η Άννα Παντελιά - Anna Pantelia είναι φωτορεπόρτερ. Μεταξύ των ετών 2012-14 ήταν επίσημη φωτογράφος του CERN, ενώ το 2015 διακρίθηκε από το Magnum Photos ως μία από τις 30 καλύτερες φωτογράφους κάτω των 30 ετών. Φέτος, διακρίθηκε με το ειδικό βραβείο ανθρωπιστικής φωτογραφίας από το International Committee of the Red Cross. Ο ‘φακός’ της εστιάζει στο πολιτικό σκηνικό στην Ευρώπη, και κυρίως σε θέματα μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις