Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας με τα στελέχη της ΔΕΗ για το ζήτημα της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.

Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχ...

Σε καλό δρόμο η εξεύρεση λύσης λέει ο Δήμος

Συνάντηση είχε η Δημοτική Αρχή της Δυτικής Αχαΐας  με στελέχη της ΔΕΗ στην Αθήνα ύστερα από την έγκριση της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  σχετικά με την δυνατότητα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας να συμβάλλει με οποιαδήποτε μορφή (παροχή εγγυήσεων) μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων και Δ.Ε.Η προς εξόφληση οφειλών της Δ.Ε.Υ.Α.Δ προς την Δ.Ε.Η.

 

Στην Αθήνα βρέθηκαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Σκάγια Χρήστο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καραμπελιά Ηλία και τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Γκοτσόπουλο Βασίλειο στα γραφεία της ΔΕΗ  ώστε να δρομολογηθούν τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν σχετικά με την παροχή εγγυήσεων από το Δήμο και να δοθεί οριστικό τέλος στις διακοπές στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΔ  από την ΔΕΗ.

Ο Δήμος αναφέρει  ότι θέλει να αποπληρώσει τις οφειλές του και να εκπονηθεί ένα σχέδιο ρεαλιστικό το οποίο θα μπορεί να υλοποιηθεί και θα καλύπτει και τις δυο πλευρές με την εγγύηση του Δήμου. Είμαστε σε κάλο δρόμο και εκτιμούμε ότι με τον συνεχή διάλογο και με την βοήθεια ΟΛΩΝ θα βρεθεί η οριστική λύση» τονίζει ο Δήμος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις