Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κ. Αρζόγλου: «Σοκαρίστηκα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο! Ήταν μια άλλη»

Κ. Αρζόγλου: «Σοκαρίστηκα με την Αλίκη Β...

«Ήταν κιτρινισμένη από τον ίκτερο», είπε μιλώντας στο κανάλι Epsilon

Συγκλονιστικά ήταν τα όσα είπε σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Εμείς” στο κανάλι Epsilon και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα ο γνωστός και καλός ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου, ιδιαίτερα για την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο θέατρο σε παραστάσεις όπως η «Μις Πέπσι» ενώ ήσαν και κουμπάροι.

«Πριν από 25 χρόνια είχα ένα πρόβλημα όγκου στον εγκέφαλο. Ομολογώ ότι εκείνη την ώρα πανικοβλήθηκα. Δηλαδή, πράγματι έφτασα στα άκρα. Φοβήθηκα. Μου πήρε μία ώρα να το διαχειριστώ. Έπαιζα τότε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την παρακάλεσα το εξής: “Θα παίξουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα”. Στην περιοδεία είχαμε πάει με την Αλίκη σε μια βυζαντινή εκκλησία να ανάψουμε ένα κεράκι και μου είπε: “Ήρθαμε εδώ για να προσευχηθώ για σένα και είδα ότι εγώ πέθανα κι εσύ ζεις”.

Είχε μια μεταφυσική διαίσθηση.

Το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο δεν μπορούσε να μιλήσει πια. Όταν ήταν στο δωμάτιο κλινήρης δεν είμαι σίγουρος αν αναγνώριζε και πρόσωπα. Πιθανό τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τη Νότα να τους αναγνώριζε, αλλά βγαίνανε κι εκείνοι από το δωμάτιο συγκλονισμένοι. Σοκαρίστηκα γιατί ήταν μια άλλη Αλίκη, κιτρινισμένη αρκετά από τον ίκτερο. Η Αλίκη είχε μια φαρδιά αγάπη για τον Δημήτρη, τον νοιαζόταν. Ο Δημήτρης δεν την νοιαζόταν όσο εκείνη αυτόν», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αρζόγλου.

*H πολύ επιτυχημένη παράσταση "Μις Πέπσι" είχε παιχθεί και στην Πάτρα στο θέατρο Πάνθεον το 1993.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight