Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μυστική συνάντηση με Νικολόπουλο για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Αχαΐας- Ποιοι συμμετείχαν- Στο στόχαστρο η σημερινή διοίκηση

Μυστική συνάντηση με Νικολόπουλο για τις...

Ενόψει των εκλογών στις 9 Δεκεμβρίου

Παρέμβαση του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου για τη συγκρότηση Επιμελητηριακής παράταξης που θα κατέβει στις επικείμενες εκλογές ως αντίπαλος της παράταξης που πλειοψηφεί σήμερα και της οποίας ηγείται ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας , αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας». Το δημοσίευμα αποκαλύπτει μυστική συνάντηση που έγινε την Τρίτη το βράδυ στα γραφεία των Μινωϊκών Γραμμών στην Πάτρα και στην οποία συμμετείχαν οι:

  • Νίκος Νικολόπουλος μετά της γραμματέως του και εξ απορρήτων ιδιαιτέρας του στο πολιτικό του γραφείο, Μάχης Σιώρου.
  • Ο «οικοδεσπότης» Αντώνης Κουνάβης.
  • Η Επιμελητηριακή Σύμβουλος της παράταξης που ηγείται στο Επιμελητήριο, Μαρία Φιλοπούλου.
  • Ο επιχειρηματίας Ηλίας Λαζανάς.
  • Ο επιχειρηματίας Βλάσσης Ανδρουτσέλης.
  • Ο επιχειρηματίας Διονύσης Πλέσσας.
  • Ο συνδικαλιστής έμπορος Δημήτρης Παλούμπης.
  • Ο μηχανικός και Πρόεδρος της Τ.Ο. Κέντρου Πόλεως Ν.Δ. Βασίλης Βλασταράς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «από την συνάντηση φάνηκε πως κανείς εκ των παραπάνω δεν επιθυμούσε να αναλάβει ηγετικό ρόλο και ανατέθηκε στον Νίκο Νικολόπουλο η διαδικασία έρευνας για αναζήτηση επικεφαλής – αρχηγού της νέας παράταξης».

Πάντως, δύο ημέρες μετά τη συνάντηση ο Αχαιός βουλευτής προχώρησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη (Π. Ρηγόπουλος-ANT1)  στην οποία ανέφερε ότι «το Επιμελητήριο διοικείται από μια παρέα» και μίλησε για «οικογενειοκρατία» (αν και ανέφερε ότι αυτό δεν αφορά την παρούσα διοίκηση) και για «αναθέσεις μελετών που δεν ξέρουμε την σκοπιμότητά τους».

Να υπενθυμίσουμε ότι την πλειοψηφία στη σημερινή διοίκηση του Επιμελητηρίου (εναντίον της οποίας κατευθύνονται τα «πυρά» Νικολόπουλου) διαθέτει η παράταξη της οποίας ηγείται ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας και στελέχη της οποίας είναι γνωστοί επιχειρηματίες της Πάτρας, όπως οι κ. Σωτήρης Μπρακατσέλος, Παναγιώτης Χελάς, Φοίβος Καρακίτσος, Νίκος Πιλαβάς , Θεόδωρος Τσούμπελης,  Νίκος Παπαλέξης, Τάκης Τζούδας, Σάαντ Καραμπέτ, ενώ συνεργαζόμενη στη διοίκηση είναι και η προερχόμενη από την Αιγιάλεια παράταξη με βασικά της στελέχη τον κ. Αρίστο Τηλιγάδα και τον κ. Κώστα Αναστασόπουλο.

Οι εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις