Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ώρα Κυπέλλου για την Παναχαϊκή – Φιλοξενεί (18:15) την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Αγυιά - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης από το thebest.gr

Ώρα Κυπέλλου για την Παναχαϊκή – Φιλοξεν...

Οι «κοκκινόμαυροι» επιστρέφουν στις επαγγελματικές διοργανώσεις με μοναδικό στόχο τη νίκη

Η Παναχαϊκή επιστρέφει σήμερα (18:15 COSMOTE SPORT 3 HD) στις επαγγελματικές διοργανώσεις και το Κύπελλο Ελλάδας. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται στην Αγυιά την Αναγέννηση Καρδίτσας για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η Παναχαϊκή θέλει να επιστρέψει νικηφόρα στον θεσμό, στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν μοναδικό στόχο την νίκη, με την σημερινή αναμέτρηση να θεωρείται η πιο «βατή» από τις τρεις που θα έχει η Παναχαϊκή στον όμιλο.

Στο 8ο και τελευταίο γκρουπ μετέχουν ακόμα η Λάρισα και ο Παναθηναϊκός, οι οποίες και παίζουν μεταξύ τους στο γήπεδο τις Λεωφόρου (20:30), στην πρώτη αγωνιστική.

Η Παναχαϊκή ταξιδεύει στην Θεσσαλική πόλη στα τέλη Οκτωβρίου, ενώ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, υποδεχόμενη τον Παναθηναϊκό την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Αρκετά προβλήματα για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο ενόψει της πρεμιέρας, με τον τεχνικό να επιλέγει στην αποστολή τους:

Βρονταρά, Χαλκιά, Πολίμο, Μπουτζίκο, Αγουρίδη, Μακρυδημήτρη, Σωτηράκο, Μπιτσάκο, Φωτάκη, Γκίνο, Μουστακόπουλο, Φουρλάνο, Μασούρα, Στεργίδη, Ελευθεριάδη, Αποστολόπουλο, Αντωνακόπουλο και Γκέσιο.

Εκτός αποστολής λόγο τραυματισμού έμεινε ο Γιάννης Σπανός, ενώ εκτός για διάφορους λόγους από τον συγκεκριμένο αγώνα έμειναν  οι Σούλης, Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μπούτιβας, Μπαμπούνης και Λουμπαρδέας.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη της σημερινής αναμέτρησης από το thebest.gr

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Είμαστε μια ομάδα που βασίζεται σε όλους και όχι σε πρόσωπα»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports