Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Ερωτικές εκπλήξεις, ή άλλες ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά, φέρνει αυτές τις μέρες η ωραία όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σάς ενθουσιάζει, σας φρεσκάρει και αυξάνει τη λάμψη και το μαγνητισμό σας, ενώ ανανεώνει δεσμούς και συνεργασίες. Ευχάριστες εξελίξεις επίσης σε θέματα επιχειρηματικά, δημιουργικά, παιδιών. Ακόμα, φέρνει απρόσμενα έσοδα.

Ταύρος

Μια θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, το οποίο αυτές τις μέρες ανανεώνει και ισορροπεί την ψυχολογία σας, σας απελευθερώνει επίσης από κολλήματα του παρελθόντος, ενώ ανανεώνει και τους οικογενειακούς δεσμούς. Φέρνει ακόμα θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων, όπως και το αίσιο κλείσιμο κύκλων και ζητημάτων.

Δίδυμοι

Η ωραία όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα φέρνει ευχάριστες συναντήσεις ή νέα αυτές τις μέρες, όπως και θετικές εξελίξεις σε σχέδιά σας. Μια επιρροή που ανανεώνει δεσμούς, κυρίως φιλικούς, συγγενικούς ή με συμμαθητές και μέσα σε ομάδες, ενώ μπορεί να έχετε και ωραίες εκπλήξεις από φίλους. Ωραίες κι απρόσμενες βόλτες ή ταξιδάκια.

Καρκίνος

Απρόσμενες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει και έσοδα ή άλλες καλές οικονομικές εξελίξεις που δεν περιμένατε. Αγορές που σας ενθουσιάζουν, απόλαυση της ζωής και των αποκτημάτων σας. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Παράλληλα, βρίσκετε ανθρώπους με τις ίδιες αξίες.

Λέων

Η ευμενής Αφροδίτη που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα μια πολύ ωραία όψη με τον Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ερωτικές και οικονομικές εκπλήξεις. Ανανεώνει δεσμούς και συνεργασίες, προσφέρει ενθουσιασμό, ενώ αυξάνει το μαγνητισμό σας. Ευχάριστες εκπλήξεις επίσης ή πρόοδος σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών.

Παρθένος

Ανανεώνει την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να κλείνετε κάποιους κύκλους σε σχέσεις και συνεργασίες και να απελευθερώνεστε έτσι. Ξεμπλοκάρετε γενικά από πάθη και προσκολλήσεις. Απρόσμενες, θετικές εξελίξεις επίσης σε θέματα οικονομικά, ενώ ίσως λαμβάνετε μια ενίσχυση από κοντινούς σας.

Ζυγός

Ευχάριστες εκπλήξεις κι εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες φέρνει αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που αυξάνει τον ενθουσιασμό στις σχέσεις σας, ενώ ανανεώνει δεσμούς. Πρόοδος σε σχέδιά σας. Μια καλή επιρροή για τη δικτύωση και για συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, διαδίκτυο.

Σκορπιός

Μια ανανέωση στην επαγγελματική ζωή και στην καθημερινότητά σας φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ οι συνθήκες βελτιώνονται οι εκσυγχρονίζονται. Ευνοεί τις νέες συνεργασίες και τις δημόσιες σχέσεις, ενώ εύνοια φέρνει και στις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Πρόοδος και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Τοξότης

Με τη θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, έχετε αυτές τις μέρες ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, αν όχι κάποιο κεραυνοβόλο έρωτα! Επίσης θετικές εξελίξεις πιθανές σε θέματα παιδιών, επιχειρηματικά, δημιουργικά, σπουδών, ταξιδιών ή σχέσεων με το εξωτερικό. Ευνοούνται οι νομικοί συμβιβασμοί. Βελτίωση στις σχέσεις με δασκάλους και συγγενείς. Απρόσμενα έσοδα.

Αιγόκερως

Τονώνει κι ανανεώνει την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ είναι πιθανό να σας αποδεσμεύει από παλιά θέματα και κολλήματα, κι αυτό να σας απελευθερώνει. Μια όψη που φέρνει επίσης καλές εξελίξεις σε ζητήματα οικονομικά, σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Ανανέωση και στην ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Συναντήσεις-εκπλήξεις και άλλες ωραίες απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Ίσως παίρνετε κάποια ευχάριστα νέα ή μηνύματα, ενώ λέγονται πράγματα που ενθουσιάζουν. Μια όψη που ανανεώνει δεσμούς και την κοινωνική σας ζωή, ενώ έρχονται φρέσκοι άνθρωποι στη ζωή σας.

Ιχθύες

Απρόσμενα έσοδα και άλλες ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ είναι μια επιρροή που βελτιώνει και τις εργασιακές συνθήκες και σχέσεις. Ανανεώνεται και βελτιώνεται η καθημερινότητά σας. Αγορές που σας ενθουσιάζουν. Βελτίωση και σε θέματα υγείας και διατροφής – θετικές αλλαγές και προσαρμογές.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being