Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή στο πλευρό του Δημήτρη Κώστα

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή στο πλευρό του Δημήτρη Κώστα

Μέρος των εσόδων από τον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του "κοκκινόμαυρου" πρωταθλητή

Μια ακόμα πρωτοβουλία αναλαμβάνει η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 για να στηρίξει τον πυγμάχο της Π.Γ.Ε. Δημήτρη Κώστα που τραυματίστηκε πρόσφατα σε τροχαίο. Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ μέρος των εσόδων από τον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Αγυιά, την ερχόμενη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του "κοκκινόμαυρου" πρωταθλητή.

Όπως είναι γνωστό πριν από λίγες ημέρες η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 προσέφερε συμβολικά χρηματικό ποσό καθώς και ένα εισιτήριο διαρκείας τιμής ένεκεν στον Δημήτρη Κώστα έτσι ώστε όταν αναρρώσει να μπορεί να παρακολουθεί όλους τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας.

Και όπως πολύ εύστοχα αναφέρει το Τμήμα Πυγμαχίας της Π.Γ.Ε. «ομάδα, φίλοι, συναθλητές, γονείς όλοι μαζί στις δύσκολες στιγμές είμαστε μια ομάδα, μια παρέα που δεν ξεχνάει την δύναμη των πολλών την δύναμη της ομάδος και της παρέας μα πάνω απ όλα της ανθρωπιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλη η Παναχαϊκή μια αγκαλιά για τον πρωταθλητή πυγμάχο Δημήτρη Κώστα – Συγκινητική η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ομάδας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports