Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Ζώδια

Κριός

Η συνάντηση του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενεργοποιεί δυναμικά τον εργασιακό σας τομέα, και φέρνει επαφές, συζητήσεις, αποφάσεις και συμφωνίες, όχι όμως χωρίς εντάσεις, καθώς είναι μια εύφλεκτη επιρροή. Προσέξτε συγκρούσεις με συναδέλφους. Πολύ κριτική. Πιθανές ταλαιπωρίες γύρω από θέματα υγείας και καθημερινά, πχ βλάβες.

Ταύρος

Δυναμικές ερωτικές εξελίξεις, γνωριμίες και αποφάσεις φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ίσως παίρνετε πρωτοβουλίες για να κινηθεί ο τομέας αυτός. Προσέξτε όμως εγωισμούς και συγκρούσεις, τόσο στα ερωτικά, όσο και στις σχέσεις σας με τα παιδιά. Δυναμικές επίσης επαφές και κινήσεις γύρω από θέματα επιχειρηματικά.

Δίδυμοι

Εύφλεκτο κάνει το επικοινωνιακό κλίμα μέχρι και το Σαββατοκύριακο η σύνοδος Ερμή-Άρη, ενώ ειδικά θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις με τους δικούς σας. Μην βιάζεστε, και προσοχή σε τραύματα στα χέρια. Ωστόσο η επιρροή του ωθεί σε δυναμικές επαφές, δράσεις και αποφάσεις σε θέματα σπιτιού και ακινήτων, ίσως με ταλαιπωρίες όμως.

Καρκίνος

Προσέξτε να μην είστε προκλητικοί στην επικοινωνία αλλά και στην οδήγηση μέχρι και το Σαββατοκύριακο που κορυφώνεται η εύφλεκτη σύνοδος Ερμή-Άρη, ενώ είναι πιθανές συγκρούσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές. Όμως σάς κάνει δυναμικούς στο λόγο και στη γραφή, και σας ωθεί σε τολμηρές επαφές και σε καινούργιες συμφωνίες, ενώ έχετε και πολύ έμπνευση.

Λέων

Τρεξίματα για θέματα οικονομικά μπορεί να προκαλεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο η αγχώδης σύνοδος Ερμή-Άρη, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τις συγκρούσεις ή τους ανταγωνισμούς, τόσο για οικονομικά ή αποκτήματα, όσο και για ζητήματα αξιών. Ωστόσο φαίνεται να προχωράτε σε δυναμικές αγορές, πωλήσεις ή συμφωνίες, αποφύγετε όμως τις βιαστικές κινήσεις.

Παρθένος

Ερμής και Άρης συναντώνται με ακρίβεια στο ζώδιό σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες σάς κάνει αρκετά προκλητικούς κι εριστικούς, φέρνει όμως και πολλές ιδέες. Προσέξτε  τις λογομαχίες, τις βιασύνες, τις βλάβες και τραύματα στα χέρια. Σας ωθεί ωστόσο σε δυναμικές αποφάσεις, ξεκινήματα, επαφές, συμφωνίες.

Ζυγός

Πολλά τα παρασκήνια αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που κρατά τη ψυχολογία σας σε ένταση, και μάλλον “βράζετε” από εκνευρισμό ή θυμό, αλλά το πιθανότερο είναι να μην το εκδηλώσετε. Ωστόσο η επιρροή αυτή σάς ωθεί να τελειώσετε δυναμικά ορισμένα θέματα και κύκλους.

Σκορπιός

Προσέξτε τις εντάσεις με φίλους και γνωστούς ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ακόμα και στο διαδίκτυο, με την εύφλεκτη σύνοδο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ιδεολογικές συγκρούσεις. Ωστόσο φέρνει νέες ενθουσιώδεις γνωριμίες, ή ξεκινάτε δυναμική συμμετοχή και δραστηριοποίηση σε ομάδες. Κάνετε επίσης τολμηρά σχέδια, κι έχετε πολλές ιδέες.

Τοξότης

Αρκετά εριστική η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία εφιστά τη προσοχή σε συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, αλλά και σε βιασύνες, τραύματα, ατυχήματα, βλάβες. Οξύτητα στο λόγο, με συνέπειες στο κοινωνικό κι επαγγελματικό σας όνομα. Ωστόσο σάς ωθεί σε δυναμικές δράσεις, πρωτοβουλίες, επαφές και συμφωνίες στα επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται η έντονη σύνοδος Ερμή-Άρη, η οποία αυτές τις μέρες απ’ τη μία φέρνει ταλαιπωρίες, εκνευρισμό και τρεξίματα σε θέματα νομικά, ταξιδιών και εκπαίδευσης, απ’ την άλλη προχωράτε σε δυναμικές κινήσεις και συμφωνίες στα παραπάνω. Πιθανά και τολμηρά ανοίγματα. Προσοχή σε εντάσεις με δασκάλους και συγγενείς. Φιλοσοφικές, πολιτικές συγκρούσεις.

Υδροχόος

Άγχη και ανταγωνισμούς στα οικονομικά, όπως και τρεξίματα για θέματα δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, διατροφής, κληρονομικών κλπ, προκαλεί αυτές τις μέρες η έντονη σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μια όψη που φέρνει επίσης ίντριγκες, ενώ κάποιοι εισχωρούν πολύ στη ζωή σας. Συγκρούσεις λόγω διαφοράς αξιών. Ψυχολογικές μάχες.

Ιχθύες

Έντονη για τις σχέσεις σας η εύφλεκτη σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία φέρνει αρκετές συγκρούσεις και λογομαχίες αυτές τις μέρες - οι ισορροπίες ή μια ευγενική διάθεση είναι δύσκολο να κρατηθούν. Όμως μπορεί να προχωράτε σε τολμηρές κινήσεις για επαφές και ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή σε μικροατυχήματα.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being