Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρ. Φίλος: "Ουδέποτε θα προέβαινα σε οποιαδήποτε κριτική ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού"

Κρ. Φίλος: "Ουδέποτε θα προέβαινα σ...

"Οι δηλώσεις μου αποκωδικοποιήθηκαν στρεβλά από ορισμένους", αναφέρει

Με νέα ανακοίνωση του – δελτίο Τύπου προς τα μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή το βράδυ, ο Κρίτων Φίλος Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών υπογραμμίζει ότι ουδέποτε θα προέβαινε σε οποιαδήποτε κριτική ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και εν γένει νοσηλευτικών πράξεων ή ακόμα και απλή αναφορά σχετικά με τις επιδόσεις στη ΜΕΘ – Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τα τέλη του 2013 και μετά, κυρίως διότι δεν συμμετείχε στο έργο της εν λόγω Κλινικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κρίτωνα Φίλου έχει ως εξής:

«Προβληματίζομαι βαθύτατα τόσο ως επιστήμων, όσο και ως απλός πολίτης για το γεγονός ότι οι δηλώσεις μου στην Εφημερίδα "Πελοπόννησος" την 11-9-2017 (κατ' ουσίαν απαντήσεις σε ερωτήματα...) αποκωδικοποιήθηκαν στρεβλά από ορισμένους, μολονότι περιορίστηκα στο να αναφέρω στοιχεία γύρω από την εν γένει διαδρομή μου στο Νοσοκομείο ΠΓΝΠ του Ρίου και μέχρι 3 - 4 μήνες αφότου έφυγα από το εν λόγω Ίδρυμα.

Οι δηλώσεις μου αυτές σχετίζονταν αυστηρά με τη θητεία μου εκεί. Κάποιοι δυστυχώς προσπάθησαν, ατυχώς κατά τη γνώμη μου, να εξάγουν λανθασμένα συμπεράσματα.

Προσωπικά ουδέποτε θα προέβαινα σε οποιαδήποτε κριτική ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και εν γένει νοσηλευτικών πράξεων ή ακόμα και απλή αναφορά σχετικά με τις επιδόσεις στη ΜΕΘ από τα τέλη του 2013 και εντεύθεν, κυρίως διότι δεν συμμετείχα στο κλινικό έργο της εν λόγω Κλινικής».

 

Διαβάστε επίσης:

H Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών προχωρά σε μήνυση κατά του Κρίτωνα Φίλου

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις