Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 15 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Το θετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά, σε συνεργασίες και στην κοινωνική σας ζωή, ενώ προσφέρει και μια τόνωση οικονομική αλλά και δημιουργική. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι ακρότητες στη διατροφή και στη συμπεριφορά, ενώ το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού προκαλεί νευρική ένταση και κάποια απρόοπτα.

Ταύρος

Διευκόλυνση και θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασιακά, υγείας, σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων φέρνει η θετική όψη Αφροδίτης-Δία, ενώ οι δικοί σας ή κάποιοι συνάδελφοι σάς βοηθούν. Μια κινητική κι επικοινωνιακή μέρα, προσέξτε όμως κάποιες υπερβολές στο λόγο. Μην αμελείτε λεπτομέρειες. Το βράδυ υπάρχει μια υπερδιέγερση, ίσως και δυσκολία στον ύπνο.

Δίδυμοι

Κάνει πιο ήπια και διευκολύνει την επικοινωνία σήμερα η ωραία όψη Αφροδίτης-Δία, ενώ μπορεί να ανταλλάσσονται ωραία λόγια και μηνύματα στα ερωτικά. Διευκόλυνση επίσης σε μετακινήσεις και σε θέματα επιχειρηματικά. Προσέξτε κάποιες σπατάλες κι έκτακτα έξοδα, και αποφύγετε επιπόλαιες αγορές. Ίσως το παρακάνετε με τις απολαύσεις και τη διασκέδαση σήμερα.

Καρκίνος

Βελτίωση οικονομική σήμερα με τη θετική όψη Αφροδίτης-Δία, ενώ ίσως κάνετε και ωραίες αγορές. Μια επιρροή που επίσης διευκολύνει ή φέρνει θετικές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Κατά τ’ άλλα θα είναι μια μέρα εξωστρεφής και δραστήρια, προσέξτε όμως τις υπερβολές κάθε είδους, και το βράδυ τα απρόοπτα και τη νευρική ένταση.

Λέων

Η Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα μια τυχερή όψη με τον ευεργέτη Δία, οπότε εκπληρώνετε κάποια επιθυμία σας, ή λαμβάνετε ένα δώρο ή μια ενίσχυση οικονομική. Ομορφαίνει την επικοινωνία και φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ίσως κι επιτυχημένες συμφωνίες. Προσέξτε ταυτόχρονα ωστόσο κάποια παρασκήνια, και τις υπερβολές στο λόγο.

Παρθένος

Εκτός του ότι βελτιώνει και μαλακώνει την ψυχολογία σας, το θετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί σήμερα να βελτιώσει και τα έσοδα, ενώ κάνετε και ωραίες αγορές. Προσέξτε ωστόσο τις σπατάλες, αλλά και τις υπερβολές στις απολαύσεις. Μια μέρα κοινωνική, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους, γνωστούς και να συμμετέχετε σε ομάδες.

Ζυγός

Ευεργετικό σήμερα το τυχερό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, εκπληρώνει κάποια θέλω σας, ενώ είναι πιθανό να σας ανοίγει ορισμένες πόρτες μέσα από φίλους και γνωστούς – δικτυώνεστε καλύτερα. Δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας παράλληλα τώρα η Σελήνη. Προσέξτε τις ακρότητες, τις υπερβολές στο φαγητό, και την επιπολαιότητα. Νευρικό το βράδυ, με πιθανά και ορισμένα απρόοπτα.

Σκορπιός

Εύνοια και διευκολύνσεις σε θέματα επαγγελματικά και από άτομα εξουσίας φέρνει σήμερα η θετική όψη Αφροδίτης-Δία, ενώ ευνοεί και το κλείσιμο ορισμένων ζητημάτων. Παράλληλα, βελτιώνει το δημόσιο κι επαγγελματικό σας προφίλ. Μια πιο άνετη μέρα γενικά, όμως προσέξτε κάποιες υπερβολές, όπως και ορισμένα απρόοπτα ή βλάβες ειδικά προς το βράδυ.

Τοξότης

Κάτι ανοίγει σήμερα στη ζωή σας με τη θετική όψη Αφροδίτης-Δία, φίλοι και γνωστοί λειτουργούν ευεργετικά, ενώ δέχεστε εύνοια και σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η επιπολαιότητα στην οικονομική διαχείριση, κάποιες υπερβολές με τις παρέες σας, και απότομες συμπεριφορές στα ερωτικά.

Αιγόκερως

Μια όψη ευνοϊκή για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα φέρνει θετικές εξελίξεις εκεί, ενώ αυξάνει τη δημοφιλία σας. Εύνοια από άτομα εξουσίας. Μια κοινωνική μέρα, με έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Προσέξτε όμως επιπόλαιες συμπεριφορές, ακρότητες διατροφικές ή στη συμπεριφορά, και ορισμένα απρόοπτα το βράδυ.

Υδροχόος

Σχέσεις και συνεργασίες ευεργετούνται σήμερα με τη θετική όψη Αφροδίτης-Δία, υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις εκεί και βελτίωση συναισθηματική, ενώ πάνε καλά και θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών. Μια παραγωγική μέρα, αλλά προσέξτε την επιπολαιότητα και την αμέλεια, τόσο στη δουλειά, όσο και σε θέματα υγείας/διατροφής. Νευρικό το βράδυ, πιθανά απρόοπτα στην επικοινωνία.

Ιχθύες

Οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο και στη καθημερινότητά σας σήμερα βελτιώνονται και είναι πιο άνετες με τη θετική όψη Αφροδίτης-Δία, ενώ φέρνει και διευκόλυνση σε θέματα υγείας και οικονομικών – πιθανά δωράκια οικονομικά. Μια ευχάριστη μέρα γενικά, αλλά προσέξτε υπερβολές στη διασκέδαση και στα ερωτικά, όπως και κάποιες επιπόλαιες κινήσεις σε οικονομικά θέματα.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being