Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σταρ του Χόλιγουντ και ποπ τραγουδιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για τους πληγέντες από τους τυφώνες- ΦΩΤΟ

Σταρ του Χόλιγουντ και ποπ τραγουδιστές ...

Ανάμεσα τους οι Κλούνεϊ, Ρόμπερτς, Ντι Κάπριο, Σερ, Πατσίνο, Στρέιζαντ και Beyonce

Πολλοί διάσημοι Χολιγουντιανοί σταρ αλλά και ροκ και ποπ σταρ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν στο φιλανθρωπικό έργο συγκέντρωσης χρημάτων για τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τους τυφώνες Χάρβεϊ και Ίρμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Και πραγματικά τα κατάφεραν λειτουργώντας συντονισμένα, οργανωμένα, μέσα σε μια ώρα.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρακίνησαν τον κόσμο ήταν οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάθιου Μακόναχι, Τομ Χανκς, Αλ Πατσίνο, Μπρους Γουίλις, Νικόλ Κίντμαν, Τζούλιαν Μουρ, Ριζ Γουίδερσπουν, Ντάνιελ Κρεγκ, Beyonce, Kanye West, Usher, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Μπίλι Κρίσταλ, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ο Τζέιμι Φοξ, ο Στίβι Γουόντερ, η Όπρα Γουίνφρεϊ, κ.α.

Όλοι τους όπως αναφέρει το flix.gr, δήλωσαν παρόντες στο ραντεβού των τηλεοπτικών σταθμών που την Τρίτη 12/9/2017 άλλαξαν το πρόγραμμά τους κι ενώθηκαν σε μία κοινή προσπάθεια, σ’ έναν τηλεμαραθώνιο που προβλήθηκε σε όλα τα Αμερικανικά κανάλια, ελεύθερα και καλωδιακά, αλλά και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Χολιγουντιανοί πρωταγωνιστές, ροκ σταρ, γνωστοί djs, διάσημοι παρουσιαστές της τηλεόρασης μίλησαν live στο κοινό, σήκωναν τηλέφωνα, κατέγραφαν τις δωρεές και κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε μια ώρα.

Οι σταρ δεν ήταν μόνο στο Λος Άντζελες αλλά συγκεντρώθηκαν σε στούντιο και στη Νέα Υόρκη αλλά και στο Νάσβιλ (Ριζ Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν και Μπλέικ Σέλντον) προσφέροντας γενναιόδωρα ένα μοναδικό θέαμα: όπως τον Στίβι Γουόντερ να τραγουδά live το «Lean on Me» με τις Μπάρμπρα Στρέιζαντ και Cher και όσους σταρ ήταν παρόντες σε μία αυθόρμητη χορωδία φωνητικών.

Η Apple Inc δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια ενώ συγκινητικό ήταν το μήνυμα της σούπερ σταρ της ποπ Beyonce, η οποία μίλησε για τη γενέτειρά της, το Χιούστον όπου ο «Χάρβεϊ» στοίχισε τη ζωή σε 60 ανθρώπους και άφησε χωρίς σπίτια πάνω από 1 εκατομμύριο κατοίκους. Στα νούμερα αυτά ήρθε να προστεθεί και η «Ίρμα» που σκότωσε 43 κατοίκους και άφησε στο πέρασμά της το 90% των σπιτιών στα Florida Keys κατεστραμμένα.

*Πολλοί σταρ όπως η Σάντρα Μπούλοκ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς και πολλοί άλλοι ανταποκρίθηκαν και οι ίδιοι με προσωπικές δωρεές από την πρώτη μέρα της καταστροφής ώστε να βοηθήσουν τα θύματα των περιοχών που έπληξαν οι καταστροφικοί τυφώνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight