Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη

Μπάσκετ: Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη

Οι "πράσινοι" επιβλήθηκαν με 82-60 στην Καστοριά

Το δεύτερο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Άργος Ορεστικό έδωσε το Σάβαβτο  (9/9) το απόγευμα ο Παναθηναϊκός Superfoods. Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" αντιμετώπισαν τον Άρη του οποίου επιβλήθηκαν με 82-60.

Ο Λευτέρης Μποχωριδης (σφίξιμο στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού) δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους και προστέθηκε στη λίστα των απουσιών για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ  (Λεκαβίτσιους, Γκιστ, Καλάθης, Παππάς και Αντετοκούνμπο).

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, δοκιμάζοντας πολλά σχήματα και πρόσωπα στο παρκέ. Ανεπίσημο ντεμπούντο έκανε ο Κάιλ Γουίβερ, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα «κίτρινα».

Από την πλευρά του, το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Κουάμε Βον, παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο, καθώς ενσωματώθηκε μόλις εχθές στην προετοιμασία και δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 49-26, 68-44, 82-60

Παναθηναϊκός Superfoods  (Τσάβι Πασκουάλ): Καλαϊτζάκης 5(1), Ντένμον 17(3), Ρίβερς 10(3), Λοτζέσκι 7(1), Γκάμπριελ 9(3), Μήτογλου 2, Σίνγκλετον 13(3), Όγκαστ 8, Βουγιούκας 9, Σακελλαρίου, Παπαντωνίου 2

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού στην Καστοριά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports