Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάε κβον ντο: Έτοιμη για νέες διακρίσεις η Δύναμη Πατρών

Τάε κβον ντο: Έτοιμη για νέες διακρίσεις...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της

Ξεκίνησε για την Δύναμη Πατρών η νέα αγωνιστική περίοδος, όπως αναφέρουν στο πατρινό σωματείο: "Ο Αθλητικός Σύλλογος Δύναμη Πατρών Tae Kwon Do, το πιο δυνατό σωματείο της Πόλης, ξεκίνησε την προετοιμασία των αθλητών/τριών για την νέα αγωνιστική περίοδο με νέους στόχους , φιλοδοξίες και ελπίδες για διακρίσεις, αφού η περσινή χρονιά τέλειωσε με πολλές επιτυχίες για τον Σύλλογο.

Η νέα σεζόν ξεκινάει και το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο TAE KWON DO της Ευρώπης σας περιμένει για μία συναρπαστική χρονιά γεμάτη προπονήσεις, αγώνες, δυνατά sparring και συναρπαστικές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους στα δυο ολοκαίνουρια οκτάγωνα ολυμπιακά τερέν του συλλόγου.

Η οικογένεια της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΑΤΡΩΝ φιλοδοξεί να αποτελέσει το ‘’φυτώριο’’ των μελλοντικών αθλητών του TAE KWON DO, να διδάξει το ήθος και το σεβασμό καθώς και να αναπτύξει πολύπλευρα τις νοητικές, ψυχικές και σωματικές τους δεξιότητες διαμορφώνοντας έτσι ολοκληρωμένους χαρακτήρες .

Η καταρτισμένη προπονητική ομάδα με επικεφαλείς τους δασκάλους Σταύρακα Ξενοφώντα 7 DAN και Σταύρακα Γιώργο 4DAN, που ασχολείται αποκλειστικά με το άθλημα του TAE KWON DO, ακολουθεί όλες τις εξελίξεις στο χώρο του αθλήματος ώστε να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Παράλληλα, παρέχεται συνεχής υποστήριξη στους αθλητές, ενώ οι προπονήσεις πλαισιώνονται από πρόγραμμα ενδυνάμωσης των αθλητών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύναμη Πατρών: Ο Αργύρης Σοφοτάσιος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports