Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Τρίτα στα τρία και πρωτιά για την Εθνική νέων γυναικών στο Παγκόσμιο του Βόλου

Πόλο: Τρίτα στα τρία και πρωτιά για την ...

Η Εθνική ομάδα επικράτησε με 18-6 της Κίνας

Έκανε το καθήκον της η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών και στον τρίτο αγώνα της στον Β’ Όμιλο του 12ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος στον Βόλο. Η Εθνική νίκησε εύκολα την Κίνα με 18-6, το βράδυ της Τρίτης (5/9), πέτυχε το “3 στα 3”, πήρε με άνεση την πρωτιά στον συγκεκριμένο Όμιλο και προκρίθηκε απευθείας και πανηγυρικά στην 8άδα της διοργάνωσης.

Έτσι, η Ελλάδα έχει ρεπό αύριο Τετάρτη (6/9) και περιμένει την αντίπαλό της στον προημιτελικό της Πέμπτης (στις 20.00 την Πέμπτη 7/9 μεταφέρθηκε ο αγώνας της). Ο αντίπαλος θα προκύψει από τον χιαστί αγώνα ΗΠΑ- Σερβία, που θα γίνει αύριο Τετάρτη 6/9 στις 20.00.

Οι διεθνείς του Στέφανου Λέανδρου ήταν κυρίαρχες και στο ματς με την Κίνα. Η άμυνα ήταν πολύ καλή και επιθετικά βρέθηκαν λύσεις εύκολα, κυρίως με περιφέρεια, κόντρα και φουνταριστό.

Έτσι αύξησαν τη διαφορά μέχρι το φινάλε και έφτασαν στο τελικό 18-6. Ο Λέανδρος δοκίμασε και πάλι σχήματα και χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριές του.

Κορυφαία σκόρερ ήταν η Ξενάκη με 5 γκολ και ακολούθησαν η Πρωτοπαπά με 4 και η Ελ. Πλευρίτου με 3.

Η Κίνα είχε 1/4 παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 2 φουνταριστό, 2 περιφέρεια. Η Ελλάδα είχε 2/4 παίκτη παραπάνω, 0/1 πέναλτι, 4 φουνταριστό, 4 κόντρα, 8 περιφέρεια.

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-6, 2-7, 1-2.

ΚΙΝΑ (Γουέν): Σιαοτσούι, Γιανάν 1, Ζιαγουέν 1, Σιάο, Σιαοκιάν, Γουέν, Σανφένγκ, Γιασιάν, Σινιάν, Τζεγουέν 2, Τσεν, Χουάν 2, Γιουτίνγκ.

ΕΛΛΑΔΑ (Στ. Λέανδρος): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Β. 1, Ξενάκη 5, Πρωτοπαπά 4, Πάτρα 1, Μιχαηλίδου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σελετοπούλου 1, Μαυρωτά, Δουρέκα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Δεύτερη νίκη για την Εθνική νέων γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βόλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports