Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στο πλευρό της Παναχαϊκής η «Φροντίδα Υγείας»

Στο πλευρό της Παναχαϊκής η «Φροντίδα Υγείας»

Για δεύτερη χρονιά προσφέρει τις υπηρεσίες της στη διάθεση των «κοκκινόμαυρων»

Η Διαγνωστική Μονάδα «Φροντίδα Υγείας» θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο πλευρό της Παναχαϊκής, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στη διάθεση των «κοκκινόμαυρων» ποδοσφαιριστών. Η χαρακτηριστική ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Διαγνωστικής Μονάδας «Φροντίδα Υγείας» για την ιατρική κάλυψη των ποδοσφαιριστών της ομάδας και την αμέριστη συμβολή του στην μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση της Παναχαϊκής.

Με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα η αξιόπιστη Διαγνωστική Μονάδα θα παρέχει στην οικογένεια της Παναχαϊκής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υψηλής ποιότητας «Φροντίδα Υγείας» στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μας ομάδας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους επικεφαλής των τμημάτων Ζωή Καζαντζή (Ακτινολόγο και Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου), Γεράσιμο Τζάκη (Μικροβιολόγο), Ανδρέα Κότσαλο (Καρδιολόγο), την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Τέα Τσάμη και φυσικά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διαγνωστικού Κέντρου Γιάννη Μάκκα για την ιδιαίτερη φροντίδα με την οποία περιβάλουν τους αθλητές μας.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναχαϊκή: Νέο φιλικό με Ναυπακτιακό Αστέρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports