Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία του μαθηματικού Νώντα Καρύμπαλη που έφυγε από τη ζωή πέφτοντας από βράχο στην Κόρινθο

Σήμερα η κηδεία του μαθηματικού Νώντα Κα...

Στον Άγιο Μηνά Λεύκας

Σοκαρισμένη είναι από χθες το πρωί οπότε και έγινε ευρέως γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του πατρινού μαθηματικού Νώντα Καρύμπαλης, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από βράχο ύψους 70 μέτρων, την ώρα που επιχειρούσε κατάβαση στην περιοχή του Κιάτου. Ο άτυχος καθηγητής βρισκόταν μαζί με φίλο του, ηλικίας 44 ετών ο οποίος από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κορίνθου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η κηδεία του γνωστού μαθηματικού θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τον Άγιο Μηνά Λεύκας, στο Β΄Δημοτικό Νεκροταφείο.

Την Τρίτη η κηδεία του άτυχου Πατρινού μαθηματικού Νώντα Καρύμπαλη που έπεσε από βράχο 70 μέτρων – Σοβαρά τραυματισμένος ο αναρριχητής που ήταν μαζί του - ΦΩΤΟ

Συνάδελφοι, μαθητές του και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως το αγαπημένο του άθλημα, του στοίχησε τη ζωή!

"Ηταν ο καλύτερος μαθηματικός της Πάτρας", μας είπαν άνθρωποι του φροντιστηρίου ΠΡΙΣΜΑ, στην Πάτρα στο οποίο εργαζόταν επί 20 χρόνια ο  άτυχος καθηγητής, εμφανώς σοκαρισμένοι και χωρίς να μπορούν να πιστέψουν την αναπάντεχη είδηση. Η μεγάλη αγάπη του για την αναρρίχηση -ένα χόμπι που απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση και τεχνική- έμελε να είναι και αυτό που θα έκοβε το νήμα της ζωής του.

Ο θάνατός του έχει συγκλονίσει την Πάτρα και ιδιαίτερα τους μαθητές του και τους συναδέλφους του.

Στο μεταξύ η Διοίκηση και όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Νώντα Καρύμπαλη, συζύγου της Κατερίνας Κανελλοπούλου Παρασκευάστριας Βιοχημικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου.

Εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος  και στη μνήμη του, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις