Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στον Περιφερειάρχη η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και το έκτακτο προσωπικό των αρχαιολογικών εφοριών

Στον Περιφερειάρχη η πρόεδρος του Εργατι...

Ενημερώθηκαν για την πορεία του ΕΣΠΑ

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κ. Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου και το Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού Αρχαιολογικών Εφοριών Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας & Ιονίων Νήσων, για να ενημερωθούν για την πορεία του προγράμματος ΕΣΠΑ και τις θέσεις εργασίας που αναλογούν στο κομμάτι του Πολιτισμού.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τους Συνδικαλιστές αναλυτικά για όλη την πορεία του Προγράμματος ΕΣΠA, όλες οι προσκλήσεις είναι ανοιχτές οι Δήμοι και οι Φορείς Υλοποίησης των Έργων έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Η ΒΑΑ Πάτρας και του Αγρινίου όπως και η ΟΧΕ Μεσολογγίου, Αιτωλοακαρνανίας, Κατάκολο, Πύργος, Ολυμπία έχουν έργα ενδιαφέροντος Πολιτισμού όπως το Μουσείο στο Μεσολόγγι, η Ιστορική Γέφυρα στην Αιτωλοακαρνανία, το Δημοτικό Θέατρο Πάτρας Ανάπλαση Άνω Πόλης και Αρχαία Ολυμπία.

Oλες οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη, ο Περιφερειάρχης ενστερνίζεται την ανάγκη για εργασία που έχουν οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού και διαβεβαίωσε τους Συνδικαλιστές ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την επίσπευση Υλοποίησης του Προγράμματος ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις