Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Φιλική ήττα με σημάδια βελτίωσης

Παναιγιάλειος: Φιλική ήττα με σημάδια βελτίωσης

Με 3-0 από την Κέρκυρα εκτός έδρας

Ένα ακόμα δυνατό τεστ, το δεύτερο με ομάδα Super League, έδωσε ο Παναιγιάλειος, που στο βοηθητικό γήπεδο Κέρκυρας ήρθε αντιμέτωπος με την ομώνυμη ομάδα, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 3-0, αφήνοντας ωστόσο αρκετά καλές εντυπώσεις, μολονότι η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν εμφανής.

Τα τέρματα των γηπεδούχων επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (10΄, 20΄, 30΄) και προήλθαν κυρίως από λάθη παικτών μας στον χώρο του κέντρου, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας είχε δύο αξιόλογες «επισκέψεις» προς την αντίπαλη εστία, με πιο σημαντική αυτή του Κριστέτο, ο οποίος στο 37΄ έπειτα από ωραία ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους έξω από την περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι, καθώς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι τού Κουτσαβασίλη.

Στο δεύτερο μέρος και παρά τις αλλαγές που έκανε ο Νίκος Κουρμπανάς (χρησιμοποίησε και τους 22 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του), η ομάδα μας στάθηκε αξιοπρεπώς, με τους παίκτες μας να έχουν περιορίσει τα ατού των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την «μελανόλευκη» εστία.

Μάλιστα, στο 75΄ ο Κόκκορης έχασε μοναδική ευκαιρία για να πετύχει έστω το «γκολ της τιμής», καθώς βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα από το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Ξεκίνησαν για τον Παναιγιάλειο οι: Πολίτης, Ρέλλας, Βλάχος, Κοντοχρήστος, Γαβριηλίδης, Σμίλτος, Γκούμας, Κριστέτο, Γεωργακόπουλος, Σκαρτσίλας, Αρναρέλλης

Στο δεύτερο 45λεπτο αγωνίστηκαν και οι Αθανασίου, Τσερκέζος, Τσουρής, Στίκας, Σακελλαρόπουλος, Ντέμο, Κάναλς, Καζναφέρης, Μπρους, Κόκκορης, Σταματής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναιγιάλειος: Ξεκινά τη Δευτέρα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports