Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κώστας Μπακαλάρος: "Ενωμένοι θα κάνουμε και πάλι την Παναχαϊκή μεγάλη ομάδα"

Κώστας Μπακαλάρος: "Ενωμένοι θα κάν...

Να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των "κοκκινόμαυρων" οι Πατρινοί θέλουν επίσης οι Γιώργος Αποστολόπουλος και Κώστας Κατσουράνης

Για την προσπάθεια να γίνει η Παναχαϊκή και πάλι η αγαπημένη ομάδα της πόλης, έχοντας συγχρόνως  ευρωπαϊκό όραμα, αλλά και στόχο να βγάλει νέους αθλητές μίλησαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος, ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Αποστολόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Κατσουράνης. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να αγκαλιάσουν όλοι οι Πατρινοί αυτή την προσπάθεια που γίνεται στην Παναχαϊκή.

 

 

 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πΚώστας Κατσουράνης, ο οποίος μιλώντας για το νέο ξεκίνημα της ΠΑΕ, τόνισε: “Ακόμη είμαστε στο -10 για να φέρουμε την Παναχαϊκή εκεί που της αξίζει, με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές όπως τις θέλουμε.

Θα πετύχουμε τον στόχο μας με πολύ δουλειά, οργάνωση και χωρίς το 'εγώ” θα κάνουμε θαύματα.

 

Είμαστε όλοι μαζί, εμείς, ο κόσμος, οι παίκτες, οι δημοσιογράφοι όλη η πόλη να δουλέψει μαζί, για να εμφανίσουμε την ΠΑΕ στο χάρτη, ενωμένοι” και συμπλήρωσε

Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με γερές βάσεις, να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές, που θα μας οριοθετήσουν τους αγωνιστικούς στόχους.

Η πρόβλεψη μου είναι ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα παλέψει για ψηλά και ότι προκύψει. Θέλουμε η Παναχαϊκή να επιστρέψει στην Α' Εθνική. Τα προηγούμενα χρόνια η Παναχαϊκή δεν ήταν η συμπάθεια των Πατρινών της πόλης και αυτό θα πρέπει να το αλλάξουμε. Καμία έξοδος από το πρόγραμμα μας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματ, αυτή ήταν και θα είναι η φιλοσοφία μα

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος δήλωσε: "Στόχος είναι η δημιουργία, με οργάνωση μιας υγιούς με ευρωπαϊκές προδιαγραφές ομάδας. Αυτό είναι το όραμα των συμμάχων και αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, τον οποίο όμως πιστεύω ότι θα καταφέρουμε".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλαρος τόνισε: "Είναι μεγάλη επιτυχία η δραστηριοποίηση των ανθρώπων της Συμμαχίας, η οποία έχει γίνει με προοπτική και εξέλιξη. Θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια, αλλά χωρίς βάσεις δεν πάμε πουθενά. Γι αυτό θα πρέπει να βάλουμε το "εγώ" κάτω από το "εμείς".

Η Παναχαϊκή είναι η ιστορία και η σημαία της πόλης, είναι η ίδια η πόλη και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ξανά την Παναχαϊκή μεγάλη όπως ήταν. Τους θέλουμε όλους μαζί, τη γυναίκα, τον άντρα, το παιδί και τους υποσχόμαστε την καλύτερη φιλοξενία.

Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε την τύχη να έχουμε μαζί μας τον Κώστα Κατσουράνη, ένα πρωταθλητή Ευρώπης".

 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος μιλώντας για το νέο ξεκίνημα της ΠΑΕ, τόνισε: “Ακόμη είμαστε στο -10 για να φέρουμε την Παναχαϊκή εκεί που της αξίζει, με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές όπως τις θέλουμε. Θα πετύχουμε τον στόχο μας, με πολύ δουλειά, οργάνωση και χωρίς το "εγώ” θα κάνουμε θαύματα.

Είμαστε όλοι μαζί, εμείς, ο κόσμος, οι παίκτες, οι δημοσιογράφοι.  Όλη η πόλη να δουλέψει μαζί, για να εμφανίσουμε την ΠΑΕ στο χάρτη ενωμένη.

Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με γερές βάσεις, να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές, που θα μας οριοθετήσουν τους αγωνιστικούς στόχους.

Αγωνιστικά η πρόβλεψη μου είναι ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα παλέψει για ψηλά και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Θέλουμε η Παναχαϊκή να επιστρέψει στην Α' Εθνική.

Τα προηγούμενα χρόνια η Παναχαϊκή δεν ήταν η συμπάθεια των Πατρινών της πόλης και αυτό θα πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν θα υπάρξει καμία έξοδος από το πρόγραμμα μας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, αυτή ήταν και θα είναι η φιλοσοφία μας".

Ολοκληρώνοντας ο κ. Αποστολόπουλος ανακοίνωσε ότι η Παναχαϊκή εφαρμόζει από φέτος το ηλεκτρονικό εισιτήριο για να είναι έτοιμη για την Σούπερ Λίγκα.

Τέλος ο Κώστας Μπακαλάρος τόνισε ότι υπάρχουν εισιτήρια για όλα τα βαλάντια, ενώ ευχαρίστησε και δημόσια την Ερασιτεχνική που είναι από την πρώτη στιγμή κοντά στην προσπάθεια που γίνεται με σεβασμό και αγάπη για την Παναχαϊκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Ο Αστέρας Τρίπολης ζήτησε συγνώμη από την Παναχαϊκή

 

Ηλίας Μάτσας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports