Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

O Νίκος Οικονομόπουλος για τη διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων για το 2019

O Νίκος Οικονομόπουλος για τη διεκδίκηση...

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πάτρα Δυνατή

Με αφορμή την απόφαση η Πάτρα να διεκδικήσει την φιλοξενία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων για το 2019, ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ» κ. Νίκος Οικονομόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σαφές και ξεκάθαρο, πως όχι μόνο είμαστε απόλυτα σύμφωνοι, αλλά είμαστε και αποφασισμένοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτήν και κάθε άλλη προσπάθεια που αποσκοπεί στο να ενισχυθεί η δυναμική της Πάτρας και η πόλη, μέσα από θετικές πρωτοβουλίες να αρχίσει επιτέλους να βγαίνει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει, δείχνοντας προς τα έξω το αληθινό της πρόσωπο και τις μεγάλες δυνατότητες που όντως έχει.

Αρκεί όμως η οποιαδήποτε προσπάθεια να μην είναι αίολη. Και το υπογραμμίζω αυτό, διότι δυστυχώς στο παρελθόν η πόλη μας …βγήκε «τραυματισμένη» από …προσπάθειες που έμειναν προσπάθειες!

Για τον λόγο αυτό, ως Δημοτικός Συνδυασμός ζητάμε όλο τον φάκελο και το σκεπτικό – σχεδιασμό της διεκδίκησης αυτής της σημαντικής διοργάνωσης, προκειμένου να έχουμε πλήρη γνώση.

Διαβεβαιώνοντας παράλληλα, τόσο τη Δημοτική Αρχή και τους υπεύθυνους της Επιτροπής Διεκδίκησης, όσο φυσικά και τον κάθε Δημότη ξεχωριστά, ότι από την δική μας πλευρά θα συμπαραταχθούμε και θα ενισχύσουμε με κάθε απόθεμα δύναμής μας αυτή την πρωτοβουλία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις