Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΟΔΕ Αχαΐας: «Οι Πανελλαδικές είναι παρελθόν το μέλλον είναι εμπρός»

ΝΟΔΕ Αχαΐας: «Οι Πανελλαδικές είναι παρε...

Ανακοίνωση του τομεράρχη Παιδείας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο τομεάρχης Παιδείας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Κατσουγκράκης, με αφορμή τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων αναφέρει τα εξής:

"Η ΝΟΔΕ Αχαΐας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που γι’ αυτούς ξεκινά μια νέα περίοδο στην ζωή τους μετά και από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων για τα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που τους βοήθησαν και στους γονείς τους που στάθηκαν με στερήσεις δίπλα τους και τους στήριξαν υλικά και συναισθηματικά στον δύσκολο αγώνα τους. Γιατί οι μαθητές είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι.

Για όσους πέτυχαν σε κάποια σχολή  τους ευχόμαστε καλές σπουδές και τουςπαροτρύνουμε να κυνηγήσουν το όνειρό σας και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για σύγχρονα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, οργανωμένα, που θα δίνουν πτυχία με αξία και αντίκρισμα στην πραγματική ζωή.

Για όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε μια σχολή της προτίμησής τους θα θέλαμε να πούμε ότι η εισαγωγή σε κάποια σχολή δεν συνεπάγεται την επίλυση όλων των προβλημάτων και καταστάσεων που θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον στην κοινωνική τους ζωή. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στην επιτυχία, την κοινωνική καταξίωση και στην κοινωνική προσφορά. Αγωνιστείτε κι εσείς αγαπητά μας παιδιά να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για μια Ελλάδα που μας αξίζει. Εσείς παιδιά είστε η ελπίδα μας.

Καλές σπουδές και καλή συνέχεια σε όλους. Το μέλλον είναι εμπρός!

Και το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πίστεψαν και αγωνίστηκαν για τα όνειρά τους…"


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις