Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Στα προημιτελικά η Εθνική νεανίδων, νίκησε με 16-2 το Ισραήλ

Πόλο: Στα προημιτελικά η Εθνική νεανίδων...

Εμπόδιο η Ιταλία για την πρόκριση στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Το καθήκον της έκανε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων επικρατώντας εύκολα με 16-2 του αδύναμου Ισραήλ και παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στην ομάδα αγωνίζονται και οι Πατρινές Τσιμάρα και Γιαννακέα της ΝΕΠ.

Πρώτη σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν η Ειρήνη Νίνου με 6 τέρματα και την ακολούθησε με 4 η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο οκτάλεπτο όταν και προηγήθηκε με 5-0. Στην δεύτερη περίοδο δεν άλλαξε κάτι με την ανάπαυλα να κλείνει στο 8-1, με γκολ της Φουτόριαν λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε όπως και το πρώτο με την Εθνική μας ομάδα να επικρατεί με 8-1 και να διαμορφώνεται στο φωτεινό πίνακα το τελικό 16-2.

Αντίπαλος της Εθνική μας, αύριο, για την πρόκριση στην «4αδα» θα είναι η επικίνδυνη Ιταλία (19:00 ώρα Ελλάδας). Εφόσον κερδίσει τότε απέναντί της θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Ρωσία – Ισπανία, ενώ σε περίπτωση ήττας θα παίξει για τις 5-8 με τον αντίπαλο της να είναι ο χαμένος του παραπάνω ζευγαριού.

Τα 8λεπτα: 5-0, 3-1, 3-1, 5-0.

Ελλάδα: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου, Νίνου Παν. 2, Λούδη, Κανετίδου 1, Μαστρόκαλου 2, Νίνου Ειρ. 6, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Κοκκινάκη, Δούλη 1, Τσιμάρα, Γιαννακέα

Ισραήλ: Κατζ, Πέερ, Μπεν Ντάβιντ, Μποκατσένκο, Ρέγκεφ, Φουτόριαν 2, Γκόλαν, Ζουρ, Εντάεν. Φάρκας, Χότσμπεργκ, Αζουλάι, Κούρτσεφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Με Μαυροβούνιο για την τετράδα η Εθνική ανδρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports