Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σχισμένες τέντες και περιττώματα στον Έσπερο - Σε ένα στολίδι που έχει καταντήσει πάρκινγκ δικύκλων - ΦΩΤΟ

Σχισμένες τέντες και περιττώματα στον Έσ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Σε πάρκινγκ έχει μετατραπεί το αίθριο του Εσπερου, στο απόλυτο κέντρο της Πάτρας. Εγκαταλελειμένος από τους  πάντες, ένας χώρος που είχε αναμορφωθεί και φιλοξένησε στο παρελθόν πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, πλέον είναι επισκέψιμος μόνο από δικυκλιστές που παρανόμως σταθμεύουν εκεί και μετανάστες που έχουν μετατρέψει ένα στολίδι απέναντι από την πλατεία Γεωργίου, ακόμη και σε αποχωρητήριο.

Δεκάδες σταθμευμένα δίκυκλα σε έναν χώρο που έπρεπε κάθε μέρα να βρίθει εκδηλώσεων.

Στο πλέον προνομιακό σημείο της πολης, στο απόλυτο κέντρο, στην πλατεία Γεωργίου και στον πρώην Εσπερο που στο παρελθόν έχουν γίνει δεκάδες φιλανθρωπικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις η κατάσταση παραπέμπει σε εγκαταλελλειμένο κτίριο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ένας ξένος θα μπορούσε να υποθέσει πως πρόκειται ακόμη και για... έκθεση δικύκλων, όμως είναι απλά μια ακόμη άναρχη στάθμευση -ίσως πιο προκλητική από εκείνες που συνηθίζουμε να συναντούμε σε πεζοδρόμια, πεζόδρομους και πλατείες.

Ακόμη και ο ίδιος ο χώρος, δεν τυγχάνει κάποιας συντήρησης. Σκισμένες τέντες στο αίθριο, συνθήματα στους τοίχους, αφίσσες χρόνων, παραμένουν παντού. Μάλιστα αλλοδαποί τον χρησιμοποιούν ακόμη και ως αποχωρητήριο, με τη δυσοσμία να είναι χαρακτηριστική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις