Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Πλήρεις οι Εθνικές ομάδες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

Πινγκ πονγκ: Πλήρεις οι Εθνικές ομάδες σ...

Με 9 αθλητές στο Λουξεμβούργο

Με την καλύτερη δυνατή σύνθεση αναμένεται να μεταβούν οι εθνικές μας ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης τον άλλο μήνα στο Λουξεμβούργο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού ανδρών-γυναικών. Στην αρχική δήλωση συμμετοχής, που έχει κάνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., όπως και κάθε ομοσπονδία μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος, συμπεριλαμβάνονται 5 αθλητές και 4 αθλήτριες.

Τα ονόματα, που βρίσκονται και πιο ψηλά στους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης και είναι οι: Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κώστας Παπαγεωργίου, Γιάννης Σγουρόπουλος, Τάσος Ρηνιώτης, Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη, Γεωργία Ζαβιτσάνου και Φιλαρέτη Εξάρχου.

Η κορυφαία διοργάνωση θα διεξαχθεί στο d'Coque, National Sports & Culture Centre από τις 13 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Κάθε εθνική ομοσπονδία μπορεί ν’ αλλάξει την πρώτη δήλωση, αλλά μόνο με αθλητές, που έχουν χαμηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη από τους αρχικά δηλωθέντες.

Στο μεταξύ, οι προ-εθνικές ομάδες έχουν αύριο, στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ομάδες, που θα μετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Στις δύο πρώτες είναι τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Το ανδρικό είναι στην 1η κατηγορία (Championships Division) κι έχει κληρωθεί στο 3ο γκρουπ όπου θ’ αντιμετωπίσει τη Σουηδία (επικεφαλής), τη Ρωσία και το Λουξεμβούργο.

Το γυναικείο βρίσκεται στο γκρουπ Η, το 4ο της 2ης κατηγορίας (Challenge Division) κι έχει αντιπάλους την Αγγλία, τη Σλοβενία και το Ισραήλ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ πονγκ: Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Πατρινή Βασιλική Ηλιοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports