Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 20:00

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Με τη Γεωργία Καλαμαρά

Με μεγαλοπρέπεια γιόρτασε η Κεφαλονιά τον πολιούχο της Αγ. Γεράσιμο. Εκατοντάδες πιστοί κατέκλυσαν την Ιερά Μονή του Αγίου στα Ομαλά για να προσκυνήσουν τη χάρη του. Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου στο ΙΟΝΙΑΝ.

Συνεχείς αναζωπυρώσεις σε μέτωπα της Ζακύνθου. Ο Δήμαρχος του νησιού Παύλος Κολοκοτσάς ζωντανά στο ΙΟΝΙΑΝ μιλά για τελευταία δύσκολα 24ωρα. Ποια στάση κρατά στην πολιτική κόντρα με φόντο τις πυρκαγιές στο νησί.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μείνει η πυρκαγιά μακριά από κατοικημένες περιοχές στην Ηλεία. Δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους του χωριού Περιστέρι.

Απίστευτες καταγγελίες πυροσβεστών για τις ελλείψεις σε προσωπικό. Τα ίδια άτομα που επιχειρούν μέρες στα πύρινα μέτωπα. Γιατί δεν μπορούν να συνδράμουν οι εποχικοί πυροσβέστες.

«Πράσινο φως» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την απομάκρυνση των υλικών αμιάντου από το στέγαστρο που κατέρρευσε στο παλιό λιμάνι.

«Οινοξένεια 2017» για 5η χρονιά από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αιγιαλείας από τις 17 ως 27 Αυγούστου 2017.  11 μέρες γαστρονομικών και καλλιτεχνικών περιπλανήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις