Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το κόλπο που εχουν βρεί επαγγελματίες, για να έχουν POS, αλλά να μην εκδίδουν αποδείξεις με αυτά

Το κόλπο που εχουν βρεί επαγγελματίες, γ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Είναι πολύ απλό και δεν εκθέτει τους επαγγελματίες

Το κόλπο είναι πολύ απλό και δεν εκθέτει τους επαγγελματίες. Και είναι νόμιμοι καθώς διαθέτουν POS για τους πελάτες τους που θέλουν να πληρώσουν με κάρτα και την ίδια στιγμή δεν εκδίδουν αποδείξεις μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος. Πολύ απλά δηλώνεται στον πελάτη πως το POS δεν λειτουργεί!

Για κάποιο λόγο το POS δεν λειτουργεί. "Δεν είναι καλό εκείνη(;) τη στιγμή το ίντερνετ του καταστήματός, έχει κάποια βλάβη η συσκευή ή η κάρτα του πελάτη".

Πολλά μπορεί να ακούσει ο πελάτης ο οποίος αναγκάζεται να πληρώσει με μετρητά ΄-αν έχει πάνω του, ή ακόμη και να φύγει από το κατάστημα, προς αναζήτηση του κοντινότερου ΑΤΜ για να κάνει ανάληψη και να πληρώσει με μετρητά το κατάστημα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις το φαινόμενο διαπιστώνεται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες κλπ) και έχει εντοπιστεί και στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Οι λόγοι που γίνεται αυτό είναι προφανείς. Φορολογικοί ή ακόμη και για αποφυγή πληρωμής έστω εκείνης της μικρής προμήθειας που λαμβάνει η τράπεζα με την οποία είναι συνδεδεμένο το POS.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις