Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Φέντερερ εναντίον Ζβέρεφ στον τελικό του Rogers Cup

Τένις: Φέντερερ εναντίον Ζβέρεφ στον τελ...

Ένας ακόμα τελικός τον σπουδαίο Ελβετό τενίστα

Άλλος ένας τελικός στον οποίο συμμετέχει μέσα στο 2017 για τον Ρότζερ Φέντερερ. Ορατό πλέον το ενδεχόμενο να κατακτήσει άλλον έναν τίτλο, τον 94ο στην καριέρα του και 27ο σε masters διοργάνωση, αλλά και 6ο στη φετινή χρονιά, αφού έχουν προηγηθεί το Αυστραλιανό όπεν, το Indian Wells, το Μαϊάμι, το Χάλε και το Γουίμπλεντον!

Ο μεγάλος Ελβετός τενίστας, νο 3 στον κόσμο, νίκησε στον ημιτελικό τον 30χρονο Ολλανδό Ρόμπιν Χάασε (νο 52) με 6-3, 7-6 (5) και προκρίθηκε με άνεση στον τελικό του Rogers Cup στο Μόντρεαλ, το οποίο έχει κατακτήσει δύο φορές, το 2004 και το 2006.

Αυτός θα είναι ο 142ος τελικός του Φέντερερ στο ATP Tour και βρίσκεται στην 3η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τον Ιβάν Λεντλ με 146 τελικούς και τον ρέκορμαν Τζίμι Κόνορς με 164 τελικούς.

Αντίπαλός του θα είναι ο 20χρονος Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ, νο 8 στον κόσμο, ο οποίος στον άλλο ημιτελικό έδωσε τέλος στην «ξέφρενη κούρσα» που είχε αναπτύξει ο μόλις 18 ετών Καναδός Ντένις Σαποβάλοφ (νο 143) και ο οποίος ανάμεσα στους άλλους απέκλεισε και τον Ράφελ Ναδάλ.

Ο Ζβέρεφ νίκησε με 6-4, 7-5 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει για 4η φορά στην καριέρα του τον Φέντερερ, με τον Ελβετό να έχει δύο νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Ο Φέντερερ στο Μόντρεαλ με στόχο να γίνει το Νο1


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports