Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Καθαρή η ατμόσφαιρα από ίνες αμιάντου"-Τα αποτελέσματα της πρώτης μέτρησης μετά τη φονική κατάρρευση του στέγαστρου στο λιμάνι

"Καθαρή η ατμόσφαιρα από ίνες αμιάν...

Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία λένε οι ειδικοί

Δεν διαπιστώθηκε μόλυνση στον αέρα από ίνες αμιάντου και συνεπώς δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, αποφάνθηκαν οι ειδικοί του διαπιστευμένου εργαστηρίου που έκαναν το περασμένο Σάββατο τις σχετικές μετρήσεις μετά την φονική κατάρρευση του υπόστεγου Ν4 την περασμένη Παρασκευή.

Αργά χθες το βράδυ ο Ο.Λ.Π.Α. ΑΕ παρέλαβε την αξιολόγηση των πρώτων ατμοσφαιρικών μετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες θέσεις, (8) περιμετρικά του Υπόστεγου και (2) επί της οδού Όθωνος Αμαλίας, στο συμπέρασμα της οποίας αναφέρονται  επί λέξει τα εξής :

«…δεν διαπιστώθηκε ρύπανση του αέρα από ίνες αμιάντου και δεν υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία, δεδομένου ότι όλες οι τιμές ήταν κάτω των ορίων που θέτει η ισχύουσα Νομοθεσία.»

Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, θα συνεχίσει να ενημερώνει έγκαιρα, έγκυρα και υπεύθυνα τους συμπολίτες μας, για τις ενέργειες που έχουν σχέση με το ατυχές και τραγικό συμβάν της κατάρρευσης του Υπόστεγου στην θέση 4.

Σε δυο εβδομάδες οι μετρήσεις θα επαναληφθούν.

Πάτρα: Σήμερα πιθανότατα τα αποτελέσματα για τον αιωρούμενο αμίαντο στο παλιό λιμάνι-Και δεύτερο δίδυμο υπόστεγο στη Νόρμαν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις