Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Ανοικτή γραμμή» Επιμελητηρίου Αχαΐας με την Επιτροπή Διεκδίκησης για να έρθουν οι Μεσογειακοί στην Πάτρα

«Ανοικτή γραμμή» Επιμελητηρίου Αχαΐας με...

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διατηρήσουν στενή επαφή και συνεργασία

Συνάντηση με την Επιτροπή Διεκδίκησης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, είχαν χθες στο Επιμελητήριο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Μπρακατσέλος και ο γραμματέας Θεόδωρος Τσούμπελης. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Στη συνάντηση, η Επιτροπή Διεκδίκησης (οι κ. Τάκης Πετρόπουλος, Νάσος Νασόπουλος και Θεόδωρος Μενεγής) παρουσίασαν το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών για τη δημιουργία του Φακέλου Υποψηφιότητας και την υλοποίηση των αναγκαίων δράσεων για την υποστήριξη της υποψηφιότητας.
Από την  πλευρά τους τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου εκδήλωσαν την αμέριστη υποστήριξή τους στη διεκδίκηση των Αγώνων, όπως άλλωστε και σε κάθε εξωστρεφή ενέργεια που σκοπό έχει να προβάλει την περιοχή στο διεθνή χώρο και να προσελκύσει επισκέπτες. Μάλιστα εκδήλωσαν την πρόθεση να βοηθήσουν την προσπάθεια αξιοποιώντας και τις διεθνείς σχέσεις του Επιμελητηρίου με Μεσογειακές χώρες.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διατηρήσουν στενή επαφή και συνεργασία και να συναντηθούν εκ νέου τις επόμενες ημέρες για να εξειδικεύσουν δράσεις και ενέργειες που θα βοηθήσουν την υποψηφιότητα της Πάτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις