Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία και το μήνυμα μετά την επέμβαση στο κεφάλι

Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία και το μήνυ...

"Ήταν ένας μεγάλος έλεγχος πραγματικότητας για μένα"

H Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, τον περασμένο Απρίλιο αποκάλυψε πως  διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Έκτοτε δίνει τη δική της μάχη με την ασθένεια και τώρα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα προς όλους.

Πριν από περίπου δύο μήνες, η όμορφη παρουσιάστρια, υπεβλήθη σε μια  δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση ενός μηνιγγίωματος.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες  ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο μετά από μια επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίες εκφράζει την ευγνωμοσύνη της και τον ενθουσιασμό της για ζωή.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν δυο μήνες από τότε που έκανα την εγχείρηση στον εγκέφαλο. Είναι σουρεαλιστικό για μένα να κοιτάζω τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τότε. Βλέπω αυτή τη φωτογραφία που τραβήχτηκε δυο μέρες μετά το 7,5 ωρών χειρουργείο και είμαι τόσο ευγνώμων για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με βοήθησαν. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πονούσα μέχρι που πέρασε λίγο η διαδικασία. Ήταν ένας μεγάλος έλεγχος πραγματικότητας για μένα. Γι’ αυτό ελπίζω το μήνυμα αυτό να ακουστεί όσο πιο δυνατά και καθαρά γίνεται στο σώμα σας και να αναλάβετε δράση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα κάνω με την γνώση που απέκτησα. Το να βοηθήσω αυτούς που περνούν παρόμοια πράγματα είναι στην κορυφή της λίστας μου. Δεν ήμουν ποτέ πιο ενθουσιασμένη για την ζωή. Νιώθω τόσο ελεύθερη. Πιο πολύ είμαι ευγνώμων στον Θεό, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, για όλους εσάς που μου στείλετε τόσο αγάπη και υποστήριξη όλο αυτό τον καιρό.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight