Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Έβρασαν» από τη ζέστη ελλείψει κλιματισμού σε «Τόφαλο» και Αρχαιολογικό Μουσείο χθες βράδυ οι Πατρινοί

«Έβρασαν» από τη ζέστη ελλείψει κλιματισ...

Πολύς ο κόσμος, υψηλές οι θερμοκρασίες

Η χθεσινή βραδιά ήταν μια από τις πλέον δύσκολες για τους Πατρινούς. Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την έντονη υγρασία έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, πόσο μάλλον εάν βρισκόταν κανείς σε κλειστό χώρο χωρίς κλιματισμό.

Έτσι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, είτε στο κλειστό γήπεδο «Δ. Τόφαλος» στο Προάστειο για να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα της εθνικής μπάσκετ, είτε στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο στο Νέο Δρόμο για τις εκδηλώσεις της αυγουστιάτικης πανσελήνου, διαπίστωσαν ότι ο κλιματισμός δεν ήταν επαρκής για να τους δροσίσει.

Στο «Δ. Τόφαλος» βρέθηκαν πάνω από 5.000 για να χειροκροτήσουν τους διεθνείς μας παίχτες και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Κλιματισμός υπήρχε, ωστόσο δεν επαρκούσε για να καλύψει το ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι οι μονάδες του κεντρικού κλιματισμού του γηπέδου έχουν κλαπεί εδώ και επτά χρόνια από τις εγκαταστάσεις (!) και η παρούσα διοίκηση του ΠΕΑΚ, όπως είχε ανακοινώσει, τοποθέτησε στις κερκίδες κλιματιστικά τύπου «ντουλάπας» πριν τους αγώνες, τα οποία όμως δεν μπόρεσαν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες.

Παράπονα όμως υπήρξαν και από επισκέπτες του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας, το οποίο χθες ήταν ανοικτό για το κοινό.

Οι Πατρινοί «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία των υπευθύνων του Μουσείου και πολύς κόσμος βρέθηκε στο προαύλιο χώρο για να συμμετάσχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το μουσείο ήταν ανοικτό για το κοινό, ώστε να μπορέσει να δει από κοντά τα εκθέματα, ωστόσο υπήρξαν παράπονα ότι η ζέστη ήταν έντονη καθώς δεν λειτουργούσε κλιματισμός στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις