Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για καταδικαστι...

Σε Αχαϊα και Ηλεία

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 30χρονη ημεδαπή,  διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, για ναρκωτικά.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 40χρονος ημεδαπός,   διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης Προσαγωγής του  Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών, για κλοπή.


Παράλληλα συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 40χρονος ημεδαπός,   διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης Προσαγωγής του  Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών, για κλοπή.


Επιπλέον συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για σωματικές βλάβες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις