Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νέο σοκ στο τένις-«Ντοπέ» η Σάρα Εράνι!

Νέο σοκ στο τένις-«Ντοπέ» η Σάρα Εράνι!

Η Ιταλίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε «θετική» στην ουσία "anastrozole"

Νέο σκάνδαλο ντόπινγκ αναστατώνει τον κόσμο του τένις. Όπως αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος (Corriere della Serra), η Σάρα Εράνι απέτυχε να περάσει από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε και, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, έχει βρεθεί «θετική» στην ουσία "anastrozole".

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικά στο σπίτι της, σε μια εβδομάδα όπου δεν μετείχε σε αγώνες, και μάλιστα λίγες μέρες αργότερα η ίδια απέσυρε τη συμμετοχή της από τουρνουά, στο οποίο επρόκειτο να λάβει μέρος.

Η 30χρονη τενίστρια, νο 98 στον κόσμο σήμερα, είναι από τις καλύτερες Ιταλίδες τα τελευταία χρόνια και ήταν φιναλίστ στο Ρολάν Γκαρός το 2012, αλλά είχε χάσει από τη Μαρία Σαράποβα, ενώ στο διπλό έχει κατακτήσει 5 τίτλους γκραν σλαμ.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, η Εράνι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μέσα στο επόμενο διήμερο. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ουσία χρησιμοποιείται και ως φαρμακευτική για την αντιμετώπιση ασθενειών (όπως του καρκίνου του μαστού), ωστόσο διεγείρει τους αθλητές και γι' αυτό βρίσκεται στη λίστα με τις απαγορευμένες της WADA.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tένις: "Οχι" από το Ρολάν Γκαρός στην Σαράποβα


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports