Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοκληρώθηκε άλλη μια ξεχωριστή Λυκειακή Χρονιά στο Λύκειο Ελληνίδων Πατρών

Ολοκληρώθηκε άλλη μια ξεχωριστή Λυκειακή...

Η συνέχεια.. τον Σεπτέμβρη!

 

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ιούνιος αποτέλεσε μήνας εκδηλώσεων για το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών. Οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές του έκλεισαν την φετινή χρονιά με διάφορες εκδηλώσεις .

Αρχικά είχαμε την Έκθεση Ζωγραφικής-Χειροτεχνίας των παιδικών ομάδων του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών αλλά και την Έκθεση Ζωγραφικής των Κυριών μελών του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών που πραγματοποιήθηκαν και φέτος με μεγάλη επιτυχία και φιλοξενήθηκαν στο εκθεσιακό χώρο των Παλαιών Λουτρών.

Τα Λαϊκά Παραμύθια έκλεισαν και αυτά τον κύκλο τους με την παρουσίαση και την αφήγηση λαϊκών παραμυθιών από τους μικρούς μαθητές επιβεβαιώνοντας ότι τα παραμύθια είναι σαν λαχταριστοί καρποί πάνω στα δέντρα που δεν απομακρύνεσαι αν δεν φτάσεις και τον τελευταίο όσο ψηλά και αν είναι.

Οι Λαογραφικές συναντήσεις ολοκλήρωσαν για φέτος τον κύκλο τους κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και περιμένοντας με ανυπομονησία τον β’ κύκλο.

Τα τμήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών παιδικών τμημάτων και ενηλίκων έδωσαν τα χέρια τους και δημιούργησαν ένα μεγάλο κύκλο χαράς και κεφιού στο «Πάρκο της Ειρήνης» όπου γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η συνέχεια.. τον Σεπτέμβρη!!!


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις