Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από «σαράντα κύματα» η ενοικίαση του καφέ της «Μαρίνας» - Τον Σεπτέμβριο ο πλειστηριασμός με σημαντική μείωση στο ενοίκιο

Από «σαράντα κύματα» η ενοικίαση του καφ...

Μετά από άγονους διαγωνισμούς

«Γεφύρι της Άρτας» αποδεικνύεται η περίπτωση της ενοικίασης του καφέ της «Μαρίνας» στην Πάτρα, το οποίο παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια. Ο Δήμος της Πάτρας ξεκίνησε τις διαδικασίες για να νοικιάσει το ακίνητο από το Πάσχα, ώστε να προλάβει ο νέος επιχειρηματίας την καλοκαιρινή σεζόν, ωστόσο μέχρι σήμερα ενοικιαστής δεν έχει βρεθεί. Προηγήθηκαν άγονοι πλειστηριασμοί καθώς το ενοίκιο που ζητούσε Δήμος της Πάτρας προφανώς φάνταζε υψηλό για τους ενδιαφερόμενους.

Μάλιστα πριν από λίγο, ανακοινώθηκε από τη Δημοτική Αρχή ότι η δημοπρασία του ακινήτου θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Από την ίδια ανακοίνωση προκύπτει ότι Δημοτική Αρχή μείωσε δραστικά το ενοίκιο στα 2000 ευρώ από τα 3.500 ευρώ που ήταν στην τελευταία άγονη δημοπρασία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Από την Διεύθυνση Διαχείρισης Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας-Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται ότι η δημοπρασία  για το ακίνητο «ΜΑΡΙΝΑ»  που βρίσκεται εντός της χερσαίας Λιμενικής Ζώνης   του Δήμου, θα διεξαχθεί αρχές Σεπτεμβρίου.

Περίληψη εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί σε δύο τοπικές εφημερίδες, μία εβδομαδιαία τοπική και μία Αθηναϊκή ή Δημοπρασιών, το προσεχές εικοσαήμερο.

Ως τιμή εκκίνησης ορίζεται  το ποσό των 2.000 ευρώ μηνιαίως πλέον 3,6% χαρτοσήμου.

Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο  Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας-  Παντανάσσης αρ. 28 2ος όροφος, και τηλέφωνο επικοινωνίας  2613610320,  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις