Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μόνικα: Η σχέση με την Πάτρα, η καριέρα και τα πικρόχολα σχόλια για μια ... "Στάλα"

Μόνικα: Η σχέση με την Πάτρα, η καριέρα ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ο πόλεμος στο διαδύκτιο

Μια «Στάλα» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό στάθηκε αφορμή να γίνει, και πάλι, θέμα συζήτησης αλλά και πολλών πικρόχολων σχολίων μέσω διαδικτύου … η Μόνικα. Πριν αρκετά χρόνια απασχόλησε φέρνοντας στην ελληνική μουσική σκηνή έναν άλλο αέρα που ίσως είχαμε ανάγκη.

Ήταν θα λέγαμε η «ελπίδα» για κάτι καινούργιο, διαφορετικό.  Ήταν τότε που έγινε γνωστή και στο Πατρινό κοινό. Με την πόλη ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση καθώς σε αυτή σπούδαζε ο αδελφός της. Απέκτησε επαφές με τη μουσική σκηνή της πόλης στα πρώτα της βήματα...ενώ η ανάμειξη της με τα μουσικά συγκροτήματα της Πάτρας της έδωσαν ένα ακόμη βήμα να ξεδιπλώσει τη φήμη της.

Μετά από αρκετά χρόνια η  Μόνικα αποφάσισε για πρώτη φορά να παρουσιάσει και να ερμηνεύσει τραγούδι με ελληνικό στίχο. Το αφιερώνει «στην Ελλάδα μας, ελπίζοντας ν' αρχίσει σιγά-σιγά να χαμογελάει»

Μία απότομη αλλαγή στο ρεπερτόριο της με ένα τραγούδι που γράφτηκε πολλά καλοκαίρια πριν, μα ηχογραφήθηκε μόλις το περασμένο φθινόπωρο στο εξοχικό της στο Άστρος Κυνουρίας, στον απόηχο του άλμπουμ Secret In The Dark.

Ο πόλεμος που ξέσπασε στο διαδίκτυο με αφορμή το τραγούδι ήταν πρωτοφανής.

«Είναι κάποια παρωδία, έτσι; Δε γίνεται αυτή να είναι η κανονική ηχογράφηση... Ή έχει πιει ή είναι εντελώς παράφωνη! Στο μυαλό μου αντηχεί αυτό το απαίσιο "άαααακι" και το απερίγραπτα τραγικό "κάααλοκαιιιιρινόοοοοοοοοοο". Επιεικέστατα, απαραδέκτο!».

«Ψάχνω να βρω τον τόνο της... Έχω βάλει και τη Νικολούλη να με βοηθήσει....»

« Μόνικα μη ξαναπάς στο Άστρος Κυνουρίας!»

«"Ματάκια", "χειλάκια", "θαλασσάκι" (τα πολλά υποκοριστικά δεν δίνουν απαραίτητα γλύκα ή χαριτωμενιά), "λεβεντοπενιά" και άλλες ό,τι να'ναι λέξεις για να βγει η ρημάδα η ρίμα. Αγαπούσα την Μόνικα - ακόμα και τις συνεργασίες με Yuksek - αλλά εδώ ακούγεται εκνευριστικά φάλτσα και το "Στάλα" μια πρόχειρη αρπαχτή (λίγο δημοτικό τραγούδι, λίγη "Αττίκ" νοσταλγία...) που μόνο κανό θα της κάνει. Να περιμένουμε και remix απ'τον Stavento;».

«Μόνικα ελπίζω να κάνεις πλάκα. Αν όχι να το κοιτάξεις λίγο».

«μετριάκι και δήθεν - κρίμα...(όλες οι προηγούμενες δουλειές μακράν καλύτερες)»

«Τι ειναι τουτο? Το "τσα-τσα-τσα" της Βουγιουκλακη με χαλια νιαουρισμα»

«Δεν μπορεί, κοινωνικό πειραμα πρεπει να είναι...! Μολις κατσαβιδιασα τα αυτια μου!»

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που είδαμε για το τραγούδι στο youtube.

Η απάντηση της Μόνικα

«Είναι όμως λυπηρό, που η «Στάλα» είναι η αφορμή για τον κόσμο να βγάζει χολή, αλλά εντάξει (αν δεν έβγαζε χολή) δεν θα είχαμε και εγκληματικότητα και θα είχαμε παγκόσμια ειρήνη...», δήλωσε πρόσφατα, στη συνέντευξή της για τη «Στάλα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight