Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτό που έγινε χθες στην Τσιμισκή δεν είχε προηγούμενο - Στριμωξίδι και κλείσιμο του δρόμου από 2.000 άτομα για το... survivor!!! ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Αυτό που έγινε χθες στην Τσιμισκή δεν εί...

Έκλεισε λόγω... survivor o εμπορικός δρόμος της Θεσσαλονίκης

Τα «είδωλα» που δημιούργησε το τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor ήταν υπεύθυνα για τις πρωτόγνωρες σκηνές που διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Τρεις παίκτες του reality κατάφεραν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 2000 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας που έτρεξαν για να τους δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Αριθμός που θα ζήλευαν ακόμη και τα στελέχη των πολιτικών, που μετα βίας κατορθώνουν να συγκεντρώσουν ανάλογο λαό σε προεκλογικές τους και μη συγκεντρώσεις.

Ο Κύπριος Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσάνγκ έδωσαν το  παρών  στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας πολυκαταστήματος στην πόλη. Άγριο στριμωξίδι, ποδοπατήματα και ορθοστασία τουλάχιστον 2 ωρών προκάλεσαν την υπομονή των χιλιάδων θαυμαστών και θαυμαστριών των τριών παικτών που έκλεισαν την Τσιμισκή μόνο και μόνο για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους!

Φωτό και βίντεο από thestival και protothema

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight