Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φιλική «τεσσάρα» της Μάντσεστερ Σίτι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Φιλική «τεσσάρα» της Μάντσεστερ Σίτι στη...

Τα αποτελέσματα των φιλικών της Αμερικής

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν... καταιγιστική στο δεύτερο μέρος και συνέτριψε 4-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Λος Άντζελες, στο πλαίσιο του "International Champions Cup". Τα τέρματα των «πολιτών» σημείωσαν οι Οταμέντι (52΄), Στέρλινγκ (59΄), Στόουνς (67΄) και Ντίαθ (82΄), ενώ το μόνο που κατάφερε η «βασίλισσα» ήταν να μειώσει με τον Όσκαρ στο 90ο λεπτό.

Στο μεταξύ, χάρη σε δύο τέρματα του Κλαούντιο Μαρκίζιο στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους νίκησε 3-2 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Μαϊάμι, στο πλαίσιο του "International Champions Cup".

Η «βέκια σινιόρα» προηγήθηκε δις με τους Ιγκουαΐν (45΄) και Μαρκίζιο (62΄), αλλά η Παρί «απάντησε» ισάριθμες φορές με τα τέρματα των Γκουέδες (53΄) και Παστόρε (80΄). Τελικά, τη νίκη στους πρωταθλητές Ιταλίας χάρισε ο Μαρκίζιο που ευστόχησε σε πέναλτι στο 89ο λεπτό.

Τέλος, η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε φιλική αναμέτρηση για το "International Champions Cup" που διεξήχθη στο Λαντόβερ, προάστιο της Ουάσινγκτον. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους «μπλαουγκράνα» σημείωσε ο Νεϊμάρ στο 31ο λεπτό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρονάλντο μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports