Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Από τα Βραxνέικα ξεκίνησε τις κλοπές η σπείρα - Γιατί και πότε έκαψαν το αυτοκίνητο - Αύριο απολογούνται

Δυτ. Ελλάδα: Από τα Βραxνέικα ξεκίνησε τ...

Εξαρθρώθηκε η δράση σπείρας που ρήμαξε σπίτια και καταστήματα

Την Παρασκευή οδηγούνται στον Ανακριτή Αμαλιάδας οι συλληφθέντες ως μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές σε Αχαΐα και Ηλεία. Το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθησαν  στη Γαστούνη και το Τραγανό Ηλείας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που σχεδίασε και υλοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρεις 'Ελληνες, ηλικίας 29, 31 και 32 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι συλληφθέντες είναι γνωστοί στις αρχές για τη δράση τους και έχουν ξαναπασχολήσει στο παρελθόν.

Η δράση τους διήρκησε τέσσερις περίπου ημέρες και η αρχή έγινε με την κλοπή φορτηγού οχήματος από τα Βραχνέικα Πατρών. Με αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία πραγματοποίησαν τις υπόλοιπες κλοπές στην Ηλεία.

Έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις κλοπών, τις οποίες οι δράστες είχαν διαπράξει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, στην Αμαλιάδα, τα Σαβάλια, τον Αμπελόκαμπο, το Τραγανό, τη Δάφνη, τον Άγιο Ηλία, τον Κόροιβο, τη Γαστούνη και τα Βραχναϊικα Πατρών.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις διαρρήξεις σε καταστήματα, δυο σε οικίες και δυο σε οχήματα, στις οποίες οι δράστες αφαιρούσαν κυρίως τις ταμειακές μηχανές, χρήματα και κοσμήματα..Επιπλέον, οι δράστες είχαν αφαιρέσει μια δίκυκλη μοτοσικλέτα από το Τραγανό.

Το φορτηγό το έκαψαν όταν η αστυνομία έφτασε κοντά στα ίχνη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας τους είχαν δει να κινούνται με το φορτηγό, έφτασαν κοντά στη σύλληψή τους αλλά διέφυγαν. Το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν τελικά συλληφθούν, έβαλαν φωτιά και έκαψαν το αυτοκίνητο για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Η σύλληψή τους έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, κοντά σε καταυλισμούς σε Γαστούνη και Τραγανό Ηλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυτ. Ελλάδα: Έκλεβαν με κλεμμένο φορτηγό από τα Βραχνέικα Πατρών ...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις