Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 20 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 20 Ιουλίου

Ζώδια

Κριός

Θα τονώσει πολύ τη ζωτικότητα, τον ερωτισμό και την αυτοπεποίθησή σας η διέλευση του Άρη απ’ τον Λέοντα από σήμερα έως τις 5/9, ένα διάστημα με νέους έρωτες αλλά και με νέα δημιουργικά κι επιχειρηματικά project. Καλές αθλητικές επιδόσεις, αρκετά σπορ και παιχνίδια. Πιθανή εγκυμοσύνη. Προσέξτε εντάσεις κι εγωισμούς με τα παιδιά και στα ερωτικά.

Ταύρος

Σας βάζει σε μια έντονη περίοδο η είσοδος του Άρη στον Λέοντα, ο οποίος μέχρι τις 5/9 είναι πιθανό να σας τρέξει αρκετά, κυρίως για θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας. Πιθανές μετακομίσεις, ανακαινίσεις, επιδιορθώσεις, κλπ. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα και θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις με τους δικούς σας. Φλεγμονές, κοψίματα, εγκαύματα.

Δίδυμοι

Σε μια κινητική και δραστήρια περίοδο σας βάζει η είσοδος του Άρη στον Λέοντα, ο οποίος μέχρι τις 5/9 θα φέρει πολλές μετακινήσεις, βόλτες και ταξιδάκια, και νέες γνωριμίες. Προσέξτε ωστόσο τις ταλαιπωρίες και τη βιασύνη στις μετακινήσεις. Επίσης προσοχή στην προκλητικότητα στο λόγο αλλά και στην οδήγηση. Πιθανές συγκρούσεις με συγγενείς και γείτονες.

Καρκίνος

Φεύγει ο πολεμικός Άρης απ’ το ζώδιό σας, αφού πρώτα σας δραστηριοποίησε αρκετά απ’ τις 4/6. Τώρα θα σας τρέξει για θέματα οικονομικά κυρίως, μέχρι τις 5/9, ένα διάστημα που δεν θα λείπει το άγχος και οι ανταγωνισμοί γύρω από θέματα χρημάτων και αποκτημάτων, όμως μπορεί να ανοίξετε νέες πηγές εσόδων. Πόλεμοι αξιών.

Λέων

Στο ζώδιό σας μπαίνει ο δυναμικός και πύρινος Άρης σήμερα, και μέχρι τις 5/9 θα σας κάνει πολύ δραστήριους, μια περίοδος με ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, αποφάσεις αλλά και αρκετό άγχος και τρεξίματα. Αυξημένη ζωτικότητα, ερωτισμός κι αθλητικές επιδόσεις. Προσέξτε τον εγωισμό και το θυμό σας, αλλά και τα εγκαύματα, τις φλεγμονές, τα κοψίματα.

Παρθένος

Η διέλευση του Άρη απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 5/9 που θα περάσει στο ζώδιό σας, σας βάζει σε μια περίοδο κλεισίματος κύκλων, ενώ μπορεί να τρέξετε για το τελείωμα διάφορων ζητημάτων, ώστε κατόπιν να μπείτε δυναμικά σε νέα ξεκινήματα. Δυσκολία στον ύπνο πιθανή, και μια εσωτερική αναταραχή. Προσοχή σε απωθημένα.

Ζυγός

Καινούργιους φίλους θα σας φέρει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, οποίος μέχρι τις 5/9 θα σας δραστηριοποιήσει δυναμικά και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους. Πιθανά νέα διαδικτυακά project. Παράλληλα, κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Προσέξτε όμως τους εγωισμούς και τις εντάσεις με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες. Ιδεολογικές συγκρούσεις.

Σκορπιός

Σας βάζει σε μια δυναμική για τα επαγγελματικά  περίοδο η αλλαγή ζωδίου του Άρη, ο οποίος μέχρι τις 5/9 θα σας ωθήσει σε τολμηρές δράσεις και θα φέρει ξεκινήματα. Προχωρήστε σε πρωτοβουλίες και διεκδικήσεις. Προσοχή σε εντάσεις με άτομα εξουσίας. Γενικά θα είναι αυξημένος ο εγωισμός και το άγχος. Προσοχή επίσης σε εγκαύματα, κοψίματα, φλεγμονές.

Τοξότης

Σε ανοίγματα θα σας ωθήσει η διέλευση του Άρη απ’ τον Λέοντα έως τις 5/9, ένα διάστημα με αυξημένη ζωτικότητα και διάθεση για δράση. Αποφάσεις και ξεκινήματα σε θέματα εκπαίδευσης. Νομικές διεκδικήσεις. Πολλά ταξίδια, αλλά προσέξτε τις ταλαιπωρίες. Επίσης προσοχή σε πολιτικές και φιλοσοφικές συγκρούσεις, και σε εντάσεις με δασκάλους και συγγενείς.

Αιγόκερως

Αλλάζει ζώδιο ο Άρης σήμερα και θα σας ενεργοποιήσει σε θέματα οικονομικά έως τις 5/9, ένα διάστημα που πιθανόν να τρέξετε αρκετά για ζητήματα εφορίας, δανείων, επενδύσεων, διατροφής, συντάξεων, κληρονομικών, ασφαλειών ή άλλα. Θα είναι όμως κι ένα διάστημα με αρκετά φλογερή ερωτική ζωή. Προσέξτε τις ίντριγκες και την εισχώρηση στη ζωή των άλλων.

Υδροχόος

Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα φέρει στη ζωή σας η διέλευση του Άρη απ’ το Λέοντα από σήμερα έως τις 5/9, και μέσα από δική σας πρωτοβουλία. Έντονη κοινωνική ζωή, όμως θα πρέπει να προσέξετε τους εγωισμούς και τις συγκρούσεις με τους άλλους, καθώς θα τείνετε να είστε αρκετά ανταγωνιστικοί, εριστικοί αλλά και ανυπόμονοι.

Ιχθύες

Εργασιακά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, η οποίος έως τις 5/9 θα κάνει έντονη την καθημερινότητά σας, αλλά θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες. Ξεκινήματα επίσης σε υγεία και διατροφή. Θα χρειαστεί άλλωστε περισσότερη προσοχή στην υγεία/διατροφή, καθώς είναι πιθανές ενοχλήσεις, φλεγμονές κλπ. Τρεξίματα για τα κατοικίδια.

πηγη: www.protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being