Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 17 Ιουλίου

Ζώδια

Κριός

Λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα μπορεί να λέγονται κάποια ψέματα στις σχέσεις, ή να απογοητεύεστε. Παράλληλα, σήμερα το βράδυ κορυφώνεται το πολύ εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Ουρανού, το οποία για λίγες ακόμα μέρες εφιστά τη προσοχή σε ατυχήματα, βλάβες, απρόοπτα, σε συγκρούσεις με τους δικούς σας και στην αντιδραστικότητα.

Ταύρος

Προσέξτε τις οικονομικές εξαπατήσεις αλλά και τις παρεξηγήσεις με φίλους και γνωστούς τώρα που κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Παράλληλα, για λίγες μέρες ακόμα το πολύ έντονο τετράγωνο Άρη-Ουρανού σάς κάνει ιδιαίτερα προκλητικούς στην επικοινωνία αλλά και στην οδήγηση – μην βιάζεστε και προσοχή σε βλάβες, απρόοπτα κι ατυχήματα. Νευρική ένταση, ανησυχία.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει δύσκολη όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα, γι’ αυτό είναι λογικό αυτές τις μέρες να υπάρχουν ψέματα ή απογοητεύσεις σε σχέσεις κι επαγγελματικά. Οικονομικές διαρροές. Παράλληλα, το απρόβλεπτο τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει για λίγες ακόμα μέρες έκτακτα οικονομικά θέματα και ξαφνική αλλαγή σε σχέδιά σας.

Καρκίνος

Προσέξτε τις αυταπάτες στις σχέσεις – το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να κάνει τη φαντασία σας να πηγαίνει μακριά και να απογοητεύεστε. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα το βράδυ ένα εκρηκτικό τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό, που αυτή την εποχή φέρνει αρκετά απρόοπτα. Προσοχή σε ατυχήματα, βιασύνες, εξάρσεις θυμού κι εγωισμού.

Λέων

Παρεξηγήσεις με φίλους ή γνωστούς, αλλά και οικονομικές εξαπατήσεις ή “διαρροές” φέρνει αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Παράλληλα, υπάρχει εσωτερική ανησυχία και ένταση, λόγω του απρόβλεπτου τετραγώνου Άρη-Ουρανού, το οποίο για λίγες ακόμα μέρες φέρνει και κάποια απρόοπτα, κυρίως σε ταξίδια, νομικά, εκπαίδευση. Εκρήξεις απωθημένων.

Παρθένος

Ερωτικές πλάνες ή απογοητεύσεις μπορεί να φέρνει τις τελευταίες μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και σε επαγγελματικά και οικονομικά προσέξτε τις εξαπατήσεις. Παράλληλα, το απρόβλεπτο και νευρικό τετράγωνο Άρη-Ουρανού για λίγες ακόμα μέρες φέρνει έκτακτα οικονομικά θέματα, αλλαγή σχεδίων αλλά και εντάσεις με φίλους και γνωστούς.

Ζυγός

Σας κρατά σε υπερδιέγερση το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Ουρανού, το οποίο για λίγες ακόμα μέρες εφιστά τη προσοχή σε απρόοπτα, ατυχήματα αλλά και σε απρόβλεπτες καταστάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά. Παράλληλα, σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο φέρνει μπερδέματα, ψέματα ή απογοητεύσεις, σε εργασιακά, ταξίδια, σπουδές, υγεία, νομικά, σχέσεις.

Σκορπιός

Μπορεί να εξιδανικεύετε κάποιες καταστάσεις στα ερωτικά και να απογοητεύεστε αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενώ εφιστά τη προσοχή και σε οικονομικές εξαπατήσεις. Παράλληλα, σήμερα το βράδυ κορυφώνεται το απρόβλεπτο τετράγωνο Άρη-Ουρανού, που για λίγες ακόμα μέρες φέρνει απρόοπτα, κυρίως σε εργασία, υγεία, σπουδές, ταξίδια. Πιθανές και βλάβες.

Τοξότης

Οι πλάνες στα ερωτικά θέλουν προσοχή τώρα που κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να σας κάνει να παρασυρθείτε από ακατάλληλα άτομα, στην ανάγκη σας να ερωτευτείτε. Παράλληλα, το απρόβλεπτο τετράγωνο Άρη-Ουρανού για λίγες ακόμα μέρες προκαλεί αστάθεια και απρόοπτα σε θέματα ερωτικά, επιχειρηματικά, παιδιών και οικονομικών.

Αιγόκερως

Έντονες μέρες, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ να ωθεί σε διάφορες εκρήξεις, ενώ εφιστά τη προσοχή σε βλάβες, απρόοπτα, ατυχήματα και συγκρούσεις. Παράλληλα σήμερα κορυφώνεται η παραπλανητική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει ψέματα, παρεξηγήσεις ή υποσχέσεις, κυρίως σε εργασία, ερωτικά ή με συγγενείς.

Υδροχόος

Χρειάζεται μια προσοχή σε μπερδέματα κι εξαπατήσεις στα οικονομικά και τα ερωτικά με το παραπλανητικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα – μη δίνετε βάση σε υποσχέσεις. Επικοινωνιακά κι εργασιακά απρόοπτα ή βλάβες προκαλεί το πολύ έντονο τετράγωνο Άρη-Ουρανού για λίγες ακόμα μέρες – προσέξτε και στην οδήγηση, αποφύγετε βιασύνες και προκλητικότητα.

Ιχθύες

Φαίνεται να παρασύρεστε από ακατάλληλους ανθρώπους και να εξιδανικεύετε καταστάσεις αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, κάτι που ίσως φέρνει απογοητεύσεις. Προσοχή και σε οικονομικές εξαπατήσεις. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού προκαλεί οικονομική κι ερωτική αστάθεια και απρόοπτα, για λίγες ακόμα μέρες – πιθανά έκτακτα έξοδα.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being