Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αυλαία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης της Πάτρας

Αυλαία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγορ...

Με πρωταγωνιστές τους Ολυμπιακό, Ωκεανό, Ασπουγαλή και Θώμογλου

Με πρωταγωνιστές των αγώνων τον Ολυμπιακό και τον Ωκεανό ολοκληρώθηκε στην Πάτρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων. Οι δύο σύλλογοι κατέκτησαν την κορυφή στη γενική βαθμολογία των εφήβων/νεανίδων και των (Παίδων, Παμπαίδων Α, Παμπαίδων Β, Κορασίδων, Παγκορασίδων Α, Παγκορασίδων Β) αντίστοιχα.

Ωστόσο, η τελευταία μέρα των αγώνων στο αγωνιστικό κομμάτι έκρυβε συγκινήσεις, με τους θεατές να βλέπουν ένα ρεκόρ να σπάει δύο φορές από δύο διαφορετικούς κολυμβητές.

Συγκεκριμένα στα προκριματικά της κούρσας στα 100μ. πρόσθιο των παίδων ο Σάββας Θώμογλου έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ κάνοντας επίδοση 1:03.98, δείχνοντας πως είχε βάλει πλώρη στον απογευματινό τελικό για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Αρκάδιος-Γιώργος Ασπουγαλής είχε όμως άλλη άποψη με τον κολυμβητή από τις Σέρρες να καταρρίπτει στον τελικό το πρωινό ρεκόρ του Θώμογλου κάνοντας επίδοση 1:03.63, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στα 100μ. πρόσθιο

Ο τεχνικός σύμβουλος για την κολύμβηση Χριστόδουλος Χούμας με δηλώσεις που έκανε στην Κολυμβητική Ομοσπονδία της Ελλάδας μίλησε για την ολοκλήρωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης ηλικιακών κατηγοριών, τονίζοντας:

«Ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα των παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων και γενικά οι ηλικιακές αγώνες που είχαν ξεκινήσει την προηγούμενη βδομάδα στο Βόλο. Οι εμφανίσεις και οι επιδόσεις των κολυμβητών ήταν εξαιρετικές και αυτό φάνηκε από τους χρόνους που πέτυχαν.

Μέσα από αυτούς φαίνεται η καλή δουλειά που γίνεται από τους συλλόγους και τους προπονητές. Ειδικό παράδειγμα αποτελεί η κατηγορία των παμπαίδων, που βαθμολογήθηκαν συνολικά 99 σωματεία.

Η εικόνα και η ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια όλων των ημερών ήταν εξαιρετική και αυτό φάνηκε και από την συμμετοχή των θεατών. Πρέπει να βρεθούν ακόμη περισσότεροι τρόποι, ώστε να διαμορφωθούν και άλλες ευκαιρίες για το άθλημα της κολύμβησης βασιζόμενοι στην ανταπόκριση που έχει  από τον κόσμο. Θα πρέπει η πολιτεία να μεριμνήσει για αυτό, ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν αλλά και σε όλους όσους βρέθηκαν στο κολυμβητήριο της Πάτρας. Ήταν ένας μαραθώνιος, το τελικό όμως αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Στο "Α. Πεπανός" ο Ιούλιος Συναδινός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports