Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Πατρινή Βασιλική Ηλιοπούλου

Πινγκ πονγκ: Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η ...

Των Φοίνικων Γλυφάδας Πατρών

Ξεκίνησε την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας το 60ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων. Στην Εθνική μας ομάδα των κορασίδων συμμετέχει η Βασιλική Ηλιοπούλου των Φοίνικων Γλυφάδας Πατρών.

Η Πατρινή αθλήτρια, που προέρχεται  από τις ακαδημίες των Φοινίκων, πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες, έχοντας φέτος μια σεζόν πλούσια σε διακρίσεις με μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα κορασίδων και νεανίδων, καθώς και αξιόλογες αγωνιστικές εμφανίσεις στην δύσκολη Α2 Εθνική γυναικών.

Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου τη βρήκε κορυφαία της πανελλήνιας κατάταξης των κορασίδων (RANKING LIST), αλλά και άτυχη γιατί ένας τραυματισμός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Χίο της στέρησε τη δυνατότητα  της κατάκτησης του πανελλήνιου τίτλου. Η Ηλιοπούλου είναι το τρίτο μέλος των Φοίνικων που  αντιπροσωπεύει τη πόλη  μας σε πανευρωπαϊκό  πρωτάθλημα.

Έχουν προηγηθεί ο Φίλιππος Φιλιππακόπουλος και Γεωργία Ζαβιτσάνου, ενώ και άλλοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου έχουν συμμετάσχει με την εθνική ομάδα σε Βαλκανικά πρωταθλήματα και άλλες διεθνείς διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πινγκ πονγκ: Προκρίθηκε στους "64" ο Γκιώνης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports