Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανικός από τη φωτιά στην Κουλούρα Αιγίου - Κάηκαν κοντέινερ - Στο νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες - ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Πανικός από τη φωτιά στην Κουλούρα Αιγίο...

Μεγάλη κινητοποίηση της πυεοσβεστικής

NEOTEΡΟ Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις πυροσβέστες που συμμετείχαν στηνκατάσβεση της φωτιάς στο Αίγιο. Ανάμεσά τους είναι και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου Κώστας Γιαννόπουλος. Οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

 

NΩΡΙΤΕΡΑ:Ο Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στην Κουλούρα και τη γύρω περιοχή. Σύμφωνα με το filodimos.gr σκηνές κόλασης έζησαν οι κάτοικοι του καταυλισμού του Τριαντείου αλλά και της Κουλούρας και της Ράχης, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι σε κοντέινερ και γρήγορα επεκτάθηκε στα γειτονικά "σπιτάκια" από λαμαρίνα, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ενισχυμένες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου με πάνω από 10 οχήματα και πολλαπλάσιο αριθμό πεζοπόρου τμήματος, προσπαθώντας υπό αντίξοες συνθήκες (ζέστη και ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι) να περιορίσουν τη φωτιά. Αλλεπάλληλες εκρήξεις, προφανώς από γκαζάκια και ντεπόζιτα οχημάτων που παραδόθηκαν στις φλόγες, έκαναν το σκηνικό ιδιαίτερα τρομακτικό για τους περίοικους, αρκετοί εκ των οποίων έσπευσαν να βοηθήσουν ώστε να μειωθεί η ένταση της πυρκαγιάς και βεβαίως να μην κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή. Γύρω στις 3.00 πλέον η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ κλήθηκε από την Πάτρα ώστε να αποκλειστεί η ελάχιστη περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου οποιουδήποτε μπορεί να βρισκόταν στο σημείο της φωτιάς.

Η πυρκαγιά άφησε πίσω της μεγάλες υλικές ζημιές σε πάνω από 5 κοντέινερ που κάηκαν ολοσχερώς, καθώς και σε 2-3 παρκαρισμένα οχήματα και αναμένεται να "ανοίξει" νέο κύκλο συζητήσεων και πρωτοβουλιών για να απομακρυνθούν πλέον τα λαμαρινένια σπίτια, που πριν από 22 χρόνια στήθηκαν για να εξυπηρετήσουν "πρόσκαιρες" ανάγκες σεισμοπλήκτων οικογενειών, επιβεβαιώνοντας την παροιμία "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού"...

Τα αίτια του συμβάντος θα ερευνήσει το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ.

NΩΡΙΤΕΡΑ Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Κουλούρα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Φωτιά στη συνοικία Κουλούρα Αιγίου όπου υπάρχουν κοντέινερ, στα οποία φιλοξενούνταν σεισμόπληκτοι έχει εκδηλωθεί εδώ και λίγη ώρα.

Στο σημείο βρίσκεται η πυροσβεστική με 5 οχήματα καο 10 οχήματα.

Δείτε φωτό της δημοσιογράφου Πέπης Σπηλιωτοπούλου, τις οποίες δημοσίευσε στο facebook.

πρώτη ενημέρωση 14.55

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις